Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En İyi Akıllı Saatler 2021

En İyi Akıllı Saatler 2021
0
69

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
anhPYfEMEDgExZQhCMUc_25_48cca59b97c859986b22ede6dc673c24_image.jpg

Artık günlük yaşantımızda kullandığımız tüm saatler yavaş yavaş akıllı hale gelmeye başlıyor. Sıhhat ölçüm uygulamaları, sesle aktifleştirilen yardımcılar, taşınabilir ödeme seçenekleri ve sokak izleme GPS özellikleriyle dolu olan akıllı saatler, teknoloji dünyasının bileğe takılan haline gelmiştir ve hayati bağımsız aygıtlara dönüşmüştür.

Her ne kadar birçok akıllı saat üreticisi olsa da bunların sadece birkaçı nitekim başarılı ve kullanmaya paha saatler üretiyor.

En Güzel Akıllı Saatler 2021

GlIHIAXaIuGUYmaOrE6o_25_fd41fd591b26d4db19b4058861549380_image.jpg

Samsung Galaxy Watch 3

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç yahut 1,3 inç 360 x 360 Üstün AMOLED

Pil müddeti: 45 mm'de 3 gün (41 mm'lik sürümde daha küçük kapasite)

Yerleşik depolama: 8GB

Uyumluluk: Android, iOS

İşletim Sistemi: Tizen İşletim Sistemi

Su geçirmez: Evet

+Sağlam pil performansı

+Klasik görünümlü tasarım

+Döner çerçeve navigasyonu

-Kan Oksijen monitörü tüm bölgelerde mevcut değildir

-Jiroskop sıkıntıları

Samsung Galaxy Watch 3, en yeterli akıllı saat listemizin başındaki yerini alıyor. Şık tasarımı ile evvelki modellere nazaran daha çok dikkat çekmektedir. Gövde daha küçük olsa da, ekranlar bu sefer iki modelde biraz daha büyük.

Egzersiz/sağlık tutkunları için yeni bir kan oksijen monitörü, her ülkede onaylanması gerekmesine karşın, net bir gelişmedir, bu nedenle her bölgede yoktur. Kalkmak ve biraz esneme yapmak için hatırlatıcılar kullanışlıdır, lakin jiroskoplar, birinci birkaç atağınızı, çömelmenizi vb. kaçırdıkları için şahane değildir.

FHwQqG2Vg46oCMLZ1H7d_25_58f35ea943587d47558b632b2d974ad7_image.jpg

Apple Watch Series 6

Ekran boyutu/türü: 1,53-1,78 inç OLED

Pil mühleti: 18 saat

Yerleşik depolama: 32GB

Uyumluluk: iOS

İşletim Sistemi: watchOS 7

+Yeni Kan Oksijen monitörü

+Fantastik uygulamalar

+Her vakit açık ekran

-Zayıf pil

Listemizdeki en değerli seçim olabilir, fakat tüm üstün özellikleri arayan bir iPhone sahibiyseniz, o vakit Apple Watch 6 tam size nazaran. Bilhassa Apple'ın aygıt ekosistemi göz önünde bulundurularak oluşturulmuş, bu listedeki en gösterişli aygıttır.

En büyük yeni özelliklerden biri, kalp atış suratı takibi, EKG monitörü ve GPS'i de içeren etkileyici bir sıhhat ve fitness özellikleri paketi üzerine inşa edilen yerleşik bir kan oksijen monitörüdür.

40 mm ve 44 mm boyutlarında sunulan, her iki modelde de şahane bir ekranın yanı sıra her vakit açık olan bir ekran elde edersiniz; bu, saati aktifleştirmek için bileğinize yavaşça vurmaktan hoşlanmıyorsanız harikadır. Her vakit açık olsa da, aslında epey zayıf bir pil ömrüne daha fazla ziyan verecektir.

kCruYxafJMJNqnSstp3n_25_6267c813a91d680f68e25b6b782d310f_image.jpg

Samsung Galaxy Watch

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç yahut 1,3 inç 360 x 360 Harika AMOLED

Pil müddeti: 46 mm'de 4 gün (42 mm'lik modelde daha küçük kapasite)

Yerleşik depolama: 4GB

+Harika pil

+İndirimli fiyat

-Sıkıntılı Bixby

Bu listenin tepesine çıktıktan sonra, özgün Galaxy Watch hala harika bir akıllı saat ve artık piyasaya çıktığından yahut yeni modele kıyasla çok daha ucuza satılıyor.

Pekala onu özel yapan nedir? Birinci olarak tasarım – tabiatı gereği sportif, yuvarlak yüzü ve akıllı ekran görünümüyle klâsik görünümlü tarzı müdafaayı başarıyor. Fakat kendini gösterdiği nokta, döner çerçevesinin nitekim kullanışlı olduğunu kanıtlama biçimidir. Samsung'un kendi Tizen işletim sistemini çalıştırarak, ikisinin saatin bu kuşağında sıfırdan birlikte çalışacak halde tasarlandığını görebilirsiniz.

Güçlü bir işlemciye, yemyeşil ekrana ve isteğe bağlı LTE temasına sahip olmasına karşın, Samsung Galaxy Watch'ın pil ömrü epeyce etkileyicidir.

Samsung'un Bixby sesli asistanının hala biraz eğitime muhtaçlığı var ve Tizen'in uygulama seçimi yüksek kalitede lakin seçim yapmak için nispeten az. Bu badireler bir yana, bu listedeki en düzgün saatimiz için kolay bir seçim.
gAAAAAA

Fossil Sport

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç 390 x 390 AMOLED

Pil müddeti: 2 gün

İşletim Sistemi: İşletim Sistemi giyin

+Şık tasarım

+Süratli işlemci

+Erişilebilir fiyat etiketi

-LTE seçeneği yok

Spor odaklı olmasına karşın, hafif kaplaması onu günlük kullanım epeyce uygundur. Ve bir LTE seçeneği ve hoparlörü olmamasına karşın (telefon olmadan arama yapmayı imkansız hale getiriyor), GPS'i ve iki günlük sağlam bir pil ömrünü sunmaktadır.

Ayrıyeten, piyasadaki en geniş bilek tabanlı uygulamalardan birini sunan Google'ın çok saygın Wear OS işletim sistemini çalıştırıyor. Ve üstün şarjlı Qualcomm Snapdragon Wear 3100 yonga setinin dahil edilmesi sayesinde, Fossil Sport aslında olduğundan çok daha kıymetli kimi giyilebilir aygıtlardan daha başarılı.

PIFlCVqBshPtCTPsSx5w_25_3ac77f4a38ccd532b221e7cd9b8db0d7_image.jpg

Samsung Galaxy Watch Active 2

Ekran boyutu/türü: 1,2 inç yahut 1,4 inç 360 x 360 AMOLED

Pil mühleti: 2 gün

+Harika çerçeve tasarımı

+Parlak ekran

-Eklenen ekstralar, ek maliyet manasına geliyor

Galaxy Watch'ın görünümü üzere ancak daha da sportif olmasını ister miydiniz? Samsung Galaxy Watch Active 2, Galaxy Watch'ın daha yüksek bir fiyat etiketine hükmederken, artırılmış bir özellik seti sayesinde premium fiyatlandırması sunmaktadır.

Galaxy Watch'tan daha ince ve daha hafif, bu da onu çalışırken daha az rahatsız edici hale getiriyor, yeniden de bu yenilikçi döner çerçeveye sığmayı başarıyor ve birebir vakitte bir LTE yonga setini de içine sokuyor. Bu, ona akıllı telefonunuzdan bağımsız olarak çalışma seçeneği sunar ve idman yaparken de onu daha uygun bir seçenek haline getirir.

Sonuç olarak, Tizen OS'nin sunduğu güçlü spor ve fitness odaklı uygulamalardan yararlanmak için daha düzgün bir pozisyondadır. Dahili bir kalp atış suratı ve EKG sensörü, düzinelerce antrenman rutini ve hatta gerilim izleme fonksiyonuyla, ferdî bir antrenörden daha âlâ bir idman arkadaşı olduğunu kanıtlayabilir.

KXFu3EvyeksPMYKisIaC_25_3779e396b378c36e28f3029466fff91c_image.jpg

Mobvoi TicWatch E2

Ekran boyutu/türü: 1,39 inç 400 x 400 OLED

Pil mühleti: 48 saat

Uyumluluk: Android 4.3+, iOS 8+

İşletim Sistemi: WearOS

+Ucuz

+Sağlam pil ömrü

+Çok sayıda Wear OS fonksiyonu

-Temassız ödeme yapılamıyor

Mobvoi'yi duymadınız mı? O vakit tahminen de oturup dinlemelisiniz – Çinli gadget üreticisi, akıllı hoparlörler, kulaklıklar ve evet, akıllı saatler üzere uygun fiyatlı teknolojileri, yeteneklerinden ödün vermeden bir ortaya getiren, dalda yükselen bir yıldızdır. Tasarımı biraz sade olsa da, Wear OS fonksiyonelliği kelam konusu olduğunda, epeyce başarılı işlere imza atmaktadır.

Su geçirmez ve 2 günlük saygın pil ömrüyle, Google'ın Wear OS platformuna ve uygulamasının birçoklarına erişmenizi sağlarken, GPS ve kalp atış suratı izleme özellikleri sayesinde sağlam bir fitness aygıtıdır.

LTE kontağı takdir edilecek olsa da, bu fiyat noktasındaki gerçek kayıp NFC ilişkisidir. Sonuç olarak, TicWatch E2 ile temassız ödeme yapmak için Google Hisse'yi kullanamayacağınız manasına gelir, bu nedenle kredi kartınızı elinizin altında bulundurun.

858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt