Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En İyi Ayrılık Şarkıları

En İyi Ayrılık Şarkıları
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En İyi Ayrılık Şarkıları
En Guzel Ayrılık Şarkıları

Harun Kolcak Yanımda Kal

Ozcan Deniz Gecmiyor Gunler

Tarkan Unutmamalı

Gokhan Kirdar Yerine Sevemem

Yaşar Gel Benimle

Duman Herseyi Yak

Yildiz Tilbe Yar Yar

Murat Başaran Yok Canımın İci

Ayna Olunce Sevemezsem Seni

Celik Kim Daha Cok Seviyor

Sezen Aksu Sen Ağlama

Gece Yolcuları Unut Beni

Rafet El Roman Seni Seviyorum

İntizar Ihlamurlar Altında

Bendeniz Kapında Gunlerim

Gece Yolcuları Olum De Var

Soner Arıca Seviyorum

Ogun Sanlısoy Bende Ozledim Bende

Fikret Kızılok Bu Kalp Seni Unutur Mu

alıntı

Similar threads

En İyi Ayrılık Şarkıları En Hoş Ayrılık Şarkıları Harun Kolçak Yanımda Kal Özcan Deniz Geçmiyor Günler Tarkan Unutmamalı Gökhan Kirdar Yerine Sevemem Yaşar Gel Benimle Duman Herseyi Yak Yildiz Tilbe Yar Yar Murat Başaran Yok Canımın İçi Ayna Ölunce Sevemezsem Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Romantik aşk şarkıları listesi Romantik şarkılar Aşk şarkıları Rafet El Roman – Yana Yakıla Nez Gonul 51promilHer Tarafta Abidin – Bosuna Abidin – Son Sabahtan Abidin – Son Sabahtan Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ajda Pekkan – Kimler Geldi Kimler Gecti Ali Guven – Gezgin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Aşk Şarkıları Hangileridir En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir Yalın:Günaydın Emre Altuğ:Gözün Kültürlü Yar Sezen aksugeri dön Ferda Anıl YarkınArdına Kadar Berkant:Samanyolu Gülay cesaretin varmı aşka Ayten Alpman Sen Varsin Haluk levent anlasana , ela gözlüm Erol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Birbirinden Hoş Türkçe Aşk Şarkıları Listesi Siz de Ekleyin ! Aşk Şarkıları Hangileridir En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir Sevgili melekler, sevdiğinizle birlikte dinleyebileceğiniz En Güzel Aşk Şarkıları Hangileridir diye soruyorsanız altında ama listeye bir göz atabilir, eklemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
575
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt