Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En İyi Damar Şarkılar

En İyi Damar Şarkılar
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En İyi Damar Şarkı İsimleri
En İyi Damar Şarkılar Listesi

En İyi Damar şarkılar listesi sizlere hazırladığımız listeye sizlerde eklemek isteğiniz En Damar Şarkıları listemize ekliyebilirsiniz En İyi Damar Şarkılar sizlerle

*3 Hurel Bir Sevmek Bin Defa Olmek Demektir

*İbrahim Tatlıses Yalnızım Dostlar

*Adnan Şenses Neden Sacların Beyazlamış Arkadaş

*Ahmet Kaya Acılara Tutunmak

*Muslum Gurses Senden Vazgecmem

*Orhan Gencebay Batsın Bu Dunya

*İntizar Uykum Firari

*İbrahim Erkal Canımın İci

*Ali Asker Metris

*Kucuk emrah Haram

*Cengiz Kurtoğlu Hain Geceler

*Orhan Gencebay Batsın Bu Dunya

*Mazlum cimen feryadı isyanım

*Ayten alpman ben varım

*Efkan Şeşen Dar Kapılar

*Ferdi Tayfur Bana Sor

*Kazım Koyuncu Didou Nana

*Bergen Acıların Kadını

Similar threads

En İyi Damar Şarkı İsimleri En İyi Damar Şarkılar Listesi En İyi Damar şarkılar listesi sizlere hazırladığımız listeye sizlerde eklemek isteğiniz En Damar Şarkıları listemize ekliyebilirsiniz En İyi Damar Şarkılar sizlerle *3 Hürel Bir Hoşlanmak Bin Kez Vefat Etmek Demektir *İbrahim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
2019 Arabesk damar şarkılar Arabesk Şarkılar 2019 2019 yılında dinlenen arabesk şarkılardan bazıları aşağıdaki gibi Bakalım 2019 yılında liste nasıl değişecek images2019damarsarkilar5ad1dff58b585gif Selahattin Ozdemir Elveda Muslum Gurses Vefasız Alem Orhan Gencebay Kahrolayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
2019 de en damar şarkılar neler olacaktır Damar şarkı listesi arıyorum yardımcı olacak varmı Cevap: 2019 damar şarkıları aşağıdaki liste işinizi gorecektir: etkinistiyorum ben emrahunutabilsem kibariyeson kursun hakan gursesgitme guclu soydemirsevmedim Ferdi tayfur Beddua Ferdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
2019 de en damar şarkılar neler olacaktır Damar şarkı listesi arıyorum asistan olacak varmı Cevap: 2019 damar şarkıları aşağıdaki liste işinizi görecektir: etkinistiyorum ben emrahunutabilsem kibariyeson kursun hakan gursesgitme guclu soydemirsevmedim Ferdi tayfur Beddua Ferdi tayfur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
cehennemden hit parcalar Cehennemde Çalınan Şarkılar mazhar alanson yandım kayahan allah'ım neydi günahım orhan gencebay batsın bu dunya muslum gurses son pısmanlık nalan afffettt yanıyorum affettt banu alkan neremi neremi kayahan cehennemde yansın bu dilim bir yemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt