Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En İyi Dershaneler

En İyi Dershaneler
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En İyi Dershaneler

Final Dergisi Dershaneleri
Fem Dershaneleri
Fen Bilimleri
Kultur Dershaneleri
Uğur Dershaneleri

İyi dershanelere ornektir Ben Final Dergisi dershanelerini secmiştim Siz de dershanelerin kazandırma oranlarını, oğretmenlerini araştırarak kendinize en uygun dershaneyi secebilirsiniz

Similar threads

En İyi Dershaneler Final Dergisi Dershaneleri Fem Dershaneleri Fen Bilimleri Kültür Dershaneleri Uğur Dershaneleri İyi dershanelere örnektir Ben Final Dergisi dershanelerini seçmiştim Siz de dershanelerin kazandırma oranlarını, öğretmenlerini araştırarak kendinize en uygun dershaneyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
2019 yılı Dersane Fiyatları Dersane Fiyatları 2019 dershane 2019 fiyatları 20192019 eğitim oğretim yılında dershaneye yazılmak isteyen universite adayları icin dershane fiyatları gecen yıla gore 200300 lira arttı 2019 Dershane Fiyatları aşağıda verilmiştir tabi bu verilen fiyatlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Lys Imtihan Sistemi Lys Imtihan Sistemi Yeni imtihan sisteminde, puan türlerinde beklenen yükselme, `uygun vasıftaki adayı yerinde bölüme yerleştirilmesi` açısından etkili ve dinç bir usul olarak karşımıza çıkıyor LYS sonunda 4 esas puan grubu oluşuyor : * TM (Türkçe Matematik) (bugünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Listelere neredeyse yeni giriş yapan Persona 5 yeni bir ödüle daha layık görüldü Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Shin Megami Tensei evreninde geçen Persona serisinin beşinci oyunu yeni bir ödüle daha layık görüldü Oyunculara yönelik haftalık yayınlanan popüler kültür ve video...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
2010 Eşdeğer Ağırlık Eşdeğer Tartı 2010 EA 2010 ÖSYM Başkanı Prof Dr Ünal Yarımağan, yeni sistemin ayrıntılarını anlattı 2010 yılında uygulamaya konulacak sistem şu ankinden büyük farklılıklar taşımıyor Ama resmin detaylarında kayda değer değişikler var ÖSYM'nin sistemi oluştururken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt