Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En iyi Kargo Şirketi Hangisidir?

En iyi Kargo Şirketi Hangisidir?
0
122

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Arkadaşlar sizce en iyi Kargo Şirketi hangisi En hızlı uygun ve zamanında teslim eden güvenilir olan kargo şirketi size kadar Hangisi Anketimize katılımlarınızı bekliyorum

En İyi Kargo Şirketi Hangisidir?

Yurt İçi Kargo

Aras Kargo

MNG Kargo

PTT Kargo

Çabukluk Kargo

UPS Kargo *

Similar threads

Arkadaşlar sizce en iyi Kargo Şirketi hangisi En hızlı yerinde ve zamanında teslim eden guvenilir olan kargo şirketi size gore Hangisi Anketimize katılımlarınızı bekliyorum imageseniyikargosirketihangisidir5ad13c3c4f24agif En İyi Kargo Şirketi Hangisidir? Yurt İci Kargo Aras Kargo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Marketing Türkiye ve AKADEMETRE’nin gerçekleş­tirdiği “İtibar ve Marka Paha Performans Ölçümü” araştırmasının sonuçlarıyla ha­zırlanan “The ONE Awards Bütünleşik Pa­zarlama Ödülleri”nde sonuçlar belirli oldu. Ödül alanlar ortasında o denli firmalar var ki, en çok şikayet edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Türkiye’de yabancıların en fazla ilgi gösterdiği sektörler arasında loijstik ve kargo taşımacılığı da bulunuyor. Avustralya’dan Avusturya’ya, Japonya’dan Dubai’ye birçok yabancı, Türkiye’deki ağını büyütüyor ya da ülkeye satın alma ile giriyor. İstanbul’un yeni havalimanında 135 milyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Aras Kargo’nun sekiz kişiden oluşan yönetim ekibinin yarısını kadın yöneticiler oluşturuyor. Birleşmiş Milletler Kadınları Güçlendirme prensiplerini imzalayan ilk kargo şirketi olan Aras Kargo kadın çalışanlara yönelik uygulamalarıyla örnek teşkil ediyor. Erkek egemen bir sektör olarak bilinen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Türk Hava Yolları (THY) havacılık sektöründe küresel ölçekte yaşanan talep azalmasına rağmen ağustos ayında yüzde 84,8 doluluk oranına ulaştı. THY, ağustos ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarını açıkladı. Buna göre, şirketin ağustos ayı doluluk oranı, havacılık sektöründe küresel ölçekte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt