Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En iyi kozmetik markaları..

En iyi kozmetik markaları..
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En iyi kozmetik markaları en iyi kozmetik markalarıeniyikozmetikmarkalari5c52de3918d33 31 100alt En iyi kozmetik markaları En iyi kozmetik markaları Sevgili meleklerim; bugün sizlere alışverişimden dile getirmek istiyorum 2 hafta önce alışveriş gerçekleştirmek için sokağa çıktım Aklımda sadece tekrar olan maskara ve allık elde etmek vardı Diğer bir şey satın alma fikrim yoktu Her neyse dev bir alışveriş merkezine girdim Fazla ünlü markaların satıldığı Tekin acar cosmetics mağazasına girdim orada envayi değişiklik kosmetik ürünleri satılıyor Yetkiliye bir rimel olmak istediğimi söyledim ben çoğunlukla clinique, max factor, loreal Paris ürünlerini kullanırım Clinique maskarasını ve allığını satın aldım Tam kasaya gidiyordum fakat yetkili kişi arkamdan geldi ve parfümlerde % 50 indirim olduğunu söyledi bende bir bakayım diye gittim bakmakla kalsaydım keşke 2 parfüm pozitif bir deodorant aldımeniyikozmetikmarkalari5c52de3955f94alt :D Big Grin :D Loreal paristende bir fuşya rengi ruj aldım Nasıl oldu bilmiyorum lakin hepsini aldım Oysaki yalnızca maskara ve allık olmak için girmiştim Neyse acilen bu ürünlerden fazla memnunum bilhassa clinique %100 nebati olup kalıntı, topaklanma yapmıyor Fazla memnun kaldım Sizlere önerebileceğim en güzel maskara clinique Deneyin meleklerim hiç pişman olmayacaksınız Editörünüz Büşra’dan Sevgilerimle   h4Ekli dosyalarh4 eniyikozmetikmarkalari5c52de398368balt df df 15,8 KB Görüntüleme: 0

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt