iltasyazilim
FD Üye
Gelmiş Geçmiş En İyi şarkılar
En hoş şarkılar hangileri
Hoş şarkı herkese göre farklılık gösterir, herkesin müzik zevki ayrıdır Lakin herkes kadar dinlenmeyi başaran şarkılar da yok değildir mutlaka
Benim hiç bıkmadan dinlediğim şarkıların başında Feridun Düzağaç şarkıları kazanç En öne çıkanlar ise Ateş Alev ve Çok Aşık isimli şarkıları
Önce fikrin düşer, boğar gecemi sorulara
Hiç mi gelmez içinden kolaylık, ne gerek var bu kavgalara?
Bağışlamak aşkın içinde var, gururum gardını kollar, gururum delik deşik sana
daha sonra Teoman şarkılarını örnek verebilirim Söylediği her şarkıyı başarılı bulmuşumdur Oysa Çoban Yıldızı ve En Hoş Hikayem şarkıları öbür bir hoş gelmiştir her zaman
Ben hiç kimsem olmadan,
Tepeden tırnağa ona hiç sarılmadan,
Derhal vefat etmek istemem kalbine dokunmadan
Tanıdık Olmayan şarkılara örnek verecek olursak da aklıma ilk gelen isim Bryan Adams olur defalarca Ola Ki fazla olağan bir şarkı gibi gelecek ama herkes tarafından dinleneceğine eminim; Everything I Do, I Do it for you
üstelik mutlaka hepimizin bir kez de olsa dinlemiş olduğu; Whitney Houston I will Always Love You şarkısı
Siz de beğendiğiniz şarkıları yorumlarınızla paylaşabilirsiniz*
En hoş şarkılar hangileri
Hoş şarkı herkese göre farklılık gösterir, herkesin müzik zevki ayrıdır Lakin herkes kadar dinlenmeyi başaran şarkılar da yok değildir mutlaka
Benim hiç bıkmadan dinlediğim şarkıların başında Feridun Düzağaç şarkıları kazanç En öne çıkanlar ise Ateş Alev ve Çok Aşık isimli şarkıları
Önce fikrin düşer, boğar gecemi sorulara
Hiç mi gelmez içinden kolaylık, ne gerek var bu kavgalara?
Bağışlamak aşkın içinde var, gururum gardını kollar, gururum delik deşik sana
daha sonra Teoman şarkılarını örnek verebilirim Söylediği her şarkıyı başarılı bulmuşumdur Oysa Çoban Yıldızı ve En Hoş Hikayem şarkıları öbür bir hoş gelmiştir her zaman
Ben hiç kimsem olmadan,
Tepeden tırnağa ona hiç sarılmadan,
Derhal vefat etmek istemem kalbine dokunmadan
Tanıdık Olmayan şarkılara örnek verecek olursak da aklıma ilk gelen isim Bryan Adams olur defalarca Ola Ki fazla olağan bir şarkı gibi gelecek ama herkes tarafından dinleneceğine eminim; Everything I Do, I Do it for you
üstelik mutlaka hepimizin bir kez de olsa dinlemiş olduğu; Whitney Houston I will Always Love You şarkısı
Siz de beğendiğiniz şarkıları yorumlarınızla paylaşabilirsiniz*