Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En kalabalık server

En kalabalık server
0
322

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet yeniden başlamayı düşünüyorum en kalabalık server hangisidir acaba 4 yıl oldu bırakalı oyunu 2 ay sonra yeniden başlıcağım şuanda kararsızım server seçimi olarak yeni serverlarda illegal hile çok diyorlar herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler

Similar threads

Yıl 2005 ve yanlış hatırlamıyorsam Cypher server'ının ilk açıldığı sene oyuna başladım ve 3 yıl geceli gündüzlü büyük bir arkadaş kafilesi olarak (okul, dersler yerlerde) başladık Çok sevdik ve amacımız eğlenmekti Exp kasmak bile müthiş zevkti anlatamam Yıl ve toplamda 5 arkadaş + 3 kuzen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Herkese merhabalar Umarım konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlar vardır Yardımlarınızı bekliyorum Öncelikle ben tarayıcı üzerinden online bir oyun oynamaktayım Reklamamı girer bilmiyorum o yüzden çekiniyorum doğrusu Herkesin ilk akla geldiği uzay strateji oyunu(ogame) Şimdi sorum şu ; Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
şöyle bahsediyim özet olarak yaklaşık 1 ay önce bi kıza ona hoşlandıgımı felan söylemiştim ama kız kimse ile düşünmedigini ama dost olabilcegimizi felan söylemişti lakin ben o lafı söyledikden daha sonra hiç konuşmadım kızla daha sora bu kıza çok önerge eden kişi oldu fakat kimseyi kabul etmedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ipekli Özkök'ten dostça itiraflar gece gündüz devam edecek mi ipek özkök sevişme sahnesi ipek özkök sevişme sevgilisi İtirafların arkadaş canlısı olup olmadığına acaba kim karar veriyor Yani hadi dostça değilse bunu nereden anlayacağız oysa Evet ben samimiyetle şunları söyleyim mi diyorlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi tanıştığımızdan beri yaklaşık 15 yıldan beri ENİŞTEMİN KIZ KARDEŞİNE AŞIĞIM onla beraber her görüşmemizde ona bakınca aşk duygularım kabarıyor lakin o beni kardeş olarak görüyor ve kendisi 21 yaşında benden 1 yaş büyük ne yapmam lüzumlu yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,868Kullanıcılar
bethesdaSon üye
Üst Alt