Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En kısa zamanda evlenmek için dua

0
151

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Evlilik İçin Esma i Şerif Duası
Uğurlu bir evlilik için her gün gün içerisinde elden ve dilden geldiğince Ya Ölümsüz, Ya Cemil, Ya Vedud, Ya Habib ismi şerifleri çokça zikredilmelidir Bu zikri yaparken gönülden şöyle düşünmelidir Ya Rabbi ben seni zikrediyorum, lütfen bana hayırlı bir izaç nasip eyle

Bu esma i şerif duasının yanında size şu dualarıda öneriyoruz:

Okunuş: Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab Anlamı: Ey kapıları açan Allah ’ım, bizim için en uğurlu kapıyı aç
Evlenebilmek İçin Dua
EvlenmekİçinDua
Duanın Türkçe Anlamı: Ey Rabbimiz bize hanımlarımızdan ve çocuklarımızdan gözlerimizin nuru olacak iyi kimseler ihsan et Bizi takva sahiplerine karşısında imam ve rehber kıl *

Similar threads

En kısa zamanda evlenmek icin dua Evlilik İcin Esma i Şerif Duası Hayırlı bir evlilik icin her gun gun icerisinde elden ve dilden geldiğince Ya Baki, Ya Cemil, Ya Vedud, Ya Habib ismi şerifleri bolca zikredilmelidir Bu zikri yaparken gonulden şoyle duşunmelidir Ya Rabbi ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Evlenmek için kurandan hangi sure okunur? Evlenmek isteyen müminlerin çekebileceği bu etkili zikirler arasında Yüce Rabbimizin 99 adet isminden biri olan Ya Fettah, Ya Habir ve Ya Vedud isimleri günlük olarak mümkün mertebede 5 vakit farz namazlarından sonra zikredilmelidir. *Evlenemeyen kişiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Hayırlı eş ile yapılabilecek doğru bir evlilik, hem dünyayı hem de ahireti güzelleştirecek en güzel olaylardandır. Dinimiz üzere İslami bir evlilik gerçekleştirmek isteyen çiftlerin yuva kuracağı evlilik hayatında mutlu bir ilişki için okunması tavsiye edilen dualar vardır. Hayırlı eş ve evlilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Kısmet bağlanmasını açmak, her işi ter giden ve kısmetsizlik peşini bırakmayan insanlar için hayati önem taşımaktadır. Hayatta her istekleri için çabalamalarına rağmen işleri yolunda gitmeyen kişilerin kısmetlerinin kapalı olduğu düşünülmektedir. Kısmeti kapalı olan kişiler; evlenmek istese dahi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
665
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt