Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En kısa zamanda evlenmek icin dua

0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Evlilik İcin Esma i Şerif Duası
Hayırlı bir evlilik icin her gun gun icerisinde elden ve dilden geldiğince Ya Baki, Ya Cemil, Ya Vedud, Ya Habib ismi şerifleri bolca zikredilmelidir Bu zikri yaparken gonulden şoyle duşunmelidir Ya Rabbi ben seni zikrediyorum, lutfen bana hayırlı bir evlilik nasip eyle

Bu esma i şerif duasının yanında size şu dualarıda oneriyoruz:

Okunuş: Allahumme ya mufettihal ebvab ifteh lena hayrel bab Anlamı: Ey kapıları acan Allah’ım, bizim icin en hayırlı kapıyı ac
Evlenebilmek İcin Dua
EvlenmekİcinDua
Duanın Turkce Anlamı: Ey Rabbimiz bize hanımlarımızdan ve cocuklarımızdan gozlerimizin nuru olacak iyi kimseler ihsan et Bizi takva sahiplerine karşı imam ve rehber kıl

Similar threads

En kısa zamanda evlenmek için dua Evlilik İçin Esma i Şerif Duası Uğurlu bir evlilik için her gün gün içerisinde elden ve dilden geldiğince Ya Ölümsüz, Ya Cemil, Ya Vedud, Ya Habib ismi şerifleri çokça zikredilmelidir Bu zikri yaparken gönülden şöyle düşünmelidir Ya Rabbi ben seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Hayırlı Kısmet İcin Okunacak Dua Hayırlı Bir Kısmet İcin Okunacak Dualar Hayırlı eş icin okunacak dua ve ayetler burada bulunmaktadır Hayırlı eş icin dua okunursa manevi yonden katkısı buyuk olacağı duşunulur Bu ayetleri okuyan kişi sevdiğine kavuşur ve butun işleri hayırlı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
499
Rızkın Bollaşması İcin Okunacak Dua Rızkın Artması İcin Dua‎ Rızk duası Rızkın Bollaşması İcin Okunan Dua Ya Allahu, ya Rabbi, ya Hayyu, ya KayyUmu, Ya Zel Celali ve ikram Es'eluke bismikel azimila'zami, enterzukani helalen tayyiben Allahumme in kane rızkuna fissemai enzilhu, ve in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
245
rızkın bol olması icin dua,Rızkın bollaşması icin okunacak dualar Rızkın Bollaşması İcin Okunacak Dua Ya Allahu, ya Rabbi, ya Hayyu, ya KayyUmu, Ya Zel Celali ve ikram Es'eluke bismikel azimila'zami, enterzukani helalen tayyiben Allahumme in kane rızkuna fissemai enzilhu, ve in kane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Evlenmek için kurandan hangi sure okunur? Evlenmek isteyen müminlerin çekebileceği bu etkili zikirler arasında Yüce Rabbimizin 99 adet isminden biri olan Ya Fettah, Ya Habir ve Ya Vedud isimleri günlük olarak mümkün mertebede 5 vakit farz namazlarından sonra zikredilmelidir. *Evlenemeyen kişiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt