Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Kıyak Ağır Abi Sözleri

En Kıyak Ağır Abi Sözleri
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Kıyak Ağır Abi Sözleri 2019 Ağır Abi Sözleri 2019 Ağır Abi Sözleri En Hoş 2019 Ağır Abi Sözleri Okuyanların çok beğeneceklerini umduğumuz en kıyak ağır abi sözleriyle karşınızdayız meleklerenkiyakagirabisozleri20195c5577c782948alt Seçin, beğenin, faceinize, msn iletinize koyun, arkadaşlarınıza mesaj atınenkiyakagirabisozleri20195c5577c782948alt 1549105091 1549105091 enkiyakagirabisozleri20195c5577c7e8d76enkiyakagirabisozleri20195c5577c7e8d76 enkiyakagirabisozleri20195c5577c7e8d76 Gecelerin Soğuk Rüzgarı bile kalbimdeki Aşkını Söndürmeye Yetmez Gülüm, Sensin Benim yaşanmamış ömrüm Biz Aşkımızı Kâgıtlara Değil Kalbimize yazarız, Biz Sevgimizi Mesajlarda Yok Gözyaşlarımızda Saklarız Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şu anda başka kalplerdeyim bUdA SaNa Kapak Olsun Sigaramın Dumanı Gibi Değil Olursun Karşımda, Sıgaramı yaktığım Gibi Senide Yakarım Aklını Alırım Sen Bakma Bana Sinirim Sana Yok, yalan Olmuş Bu hayata, Ne Dek Delikanlı Olsakta Bu Dünyada Sonumuz yalan olucak Bir günün Sonunda Hayatta kalıcı iz vazgeçmek istiyorsan ilk başta delikanlı olucaksın, Delikanlı Gibi Hayatla Savaşacaksın Gece Alemlerinde yalan aşklar arkasından koşacağıma, Halı Sahada Maç oynar Topun peşinden Koşarım Güzelim Ey yaşam benden Aldıklarını, Faiziyle Çıkaracağım Günün Birinde, Yalanlar Senin Gerçekler benim Olsun, Sen Zaten yalansın birgün son bulucaksın, Hakiki Olan benim Gerçek Olan Mertligim paranın Delisi Değiliz icabında, 1 Kuruşluk Adamın hayatını 3 Kuruşla Almasınıda Biliriz Ne Piskopatın Kralıyız, Ne de Silahın Meraklısıyız, Biz Sadece Hayatın Gerçek imzasıyız Delikanlıyız… Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de Biz Hataları Yok, Hatalar Bizi Buldu Biz Yalanları Yok, Yaşadıkca yalanlar Bizi Yaşatmaz Oldu… Hayata Nerden Baksam Hep yaşanmış Aşk Hikayelerini Görüyorum, Bir Öykü olamk istemem Güzelim Tarih Yazan Delikanlı almak ister bu kalbim… Her Söylenen Sevgi Sözcüğü gerçek Olsaydı Dünyada ancak herkez Leyla ile Mecnun Olurdu… Sevgiyi Delice, Erkekliği Mertce Yaşayanların Dünyasına Güzel Geldiniz, Adım Delikanlı Sen Bana Özetle Gerçek Aşk Diyebilirsin Beyazlar içinde hayatıma yenilikler ararken, Karanlıklar içinde Sırtımdan Vurulmayı öğrendim… Yaşama için defalarca doğruyu seçtim, yalanlar içinde kaybolmayı sen istedin elveda sana ve yalanlarına, delikanlıyı sadece yalan öldürür bittim ben senin hayatında… Acılara Dayanır Bu Kalp Lakin, Senin Gibi Nankörlere Katiyen! Gözlerimin Gördüğü Yerden Sildim Seni Bitirdin içimdeki Delikanlı Sevgiyi, Mutluluklar Sana yaşadığın Nağmert hayatında  

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt