
Kış aylarının yararlarını saymakla bitmeyen zerzevatı karnabahar, akşam yemeğinde pişirebileceğiniz harika bir yemek. Yanında yalnızca yoğurtla yenildiğinde az kalorili olan karnabahar yemeğinin enfes tanımına metnimizden ulaşabilirsiniz.
Lezzetli karnabahar zerzevatı, sofralara birbirinden farklı tanımlarla gelebiliyor. Mücveri, beşamel soslusu, bütün hali gelebilen karnabahardan enfes bir akşam yemeği pişirmeye en dersiniz? Tüm sevdiklerinizi bir araya toplayan karnabahar yemeği hafif olmasıyla da mideyi rahatsız etmiyor. Karnabahar yemeğinin tanımı arıyor yada karnabahar yemeği nasıl yapılır merak ediyorsanız "karnabahar yemeği tanımı, karnabahar yemeği nasıl yapılır" isimli haberimizi inceleyebilirsiniz.

KARNABAHAR YEMEĞİ TANIMI:
GEREÇLER
1 adet orta uzunluk karnabahar
2 adet patates
2 adet havuç
1 adet kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
4 yemek kaşığı likit yağ
pul biber
Üzerini geçecek kadar sıcak su

YAPILIŞI
Tencerenin içerisine likit yağı alın. Hafif kızarınca doğranmış soğanları ek edin.
Üzerine salça ve doğranmış vesair materyalleri yavaş yavaş ekleyerek kavurun.
Kavurma süreci bittiğinde suyunu ve tuzunu ekleyerek pişirin.
Velev sıcak isterseniz de ılık bir halde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun...