Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar bende dahil herkes bi online oyun degistirirse sunu sorar kasmasi kolay mi zormu Vs Bu oyun enteresan : Baslarda zor yani zor banada zor gelmisti ama zır diye bu oyun oynanmaz diyip bırakmayınBen de zorlandim yani ama ör knight silkroad gibi sonuna Lv a ulasılması zor bi oyun değil...
Owlchemy Labs Oyun Laboratuarları'ndan herkese merhaba Ben Yılmaz, Owlchemy Labs'in bilimsel danışmanı
İlk oyunumuz olan Smuggle Truck'i tüm oyun severlere duyurmak istiyoruz Amerikan televizyon haberlerinde çok büyük yankı yapan bu oyunun ilk demo'sunu bugün itibariyle Kongregate oyun...
arkadaslar benim sorunum şöyle : şimdi ben AvP 2 oyunun indirdim oynuyorum ırk olarak Predator ırkını sectım sonra oyunda cukur gibi biyerde doğduk 2 predator görünmez oldular ve sonra gittiler yukarıdan alien atladı asagıya onları öldürdüm sonra orda silah vardı silahı ben aldım ama oyun rusca...
Sa Arkadaşlar ben kendi bilgisayarımdan MU Online kurmak istiyorum ama kuramıyorum MU Online kurmayı bilen varsa msn ekleyeblirmi version 97d olcak kurana adminlik veya gm lik vericem Bilenler lütfen msn eklesin çok uzun süreli olucak Bilgisayar bilgilerimi msn'den söylerim Teamviewer'den...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.