Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en kolay saç uzatma yöntemi

en kolay saç uzatma yöntemi
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
en basit saç uzatma yöntemi basit saç uzama yöntemleri fotoshopla saç uzama en basit yöntemleri kolay uzatmak için yöntemler merhaba arkadaşlarbazı kızlar uzun saçlara bayılır (örneğin ben)ben uzun saçı seviyorum ama kıvırcık olduğu için ne kadar uzatsamda kısa görünüyor bende sizinle basit bir yöntemi paylaşmak istedim ÇAMTEREBENTİN YAĞIben kullanıyorum ve gerçekten 1 ayda uzadığını farkettimüstelik sadece saçları uzatmakla kalmıyor,dökülmesine de engel oluyorkullanımı gayet rahatşampuanınıza 1 kapak çamterebentin yağı dökünsonra sıradan saç yıkar gibi yıkayıntek negatif yanı azıcık kötü kokuyor fakat yeşillik kokusunu sevenler için sorun olacağını sanmıyorumdüzenli kullanılırsa etkisi daha kısa sürede görülürpaylaşmak istedimherkese selamenkolaysacuzatmayontemi5c4eee990ae52gifalt :eek:ppucuk: :eek:ppucuk: :eek:ppucuk:  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt