Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Kolay Şekilde Site Açık Taramak

En Kolay Şekilde Site Açık Taramak
6
119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARTUN

FD Üye
Etkileşim
374
Web sitesi
illegaltoplum.org
F-D Coin
11
Şimdi kali linuxu açıyoruz terminalde sudo su yazıp kali yazıyorum bu bizi roota geçiricektir.

Ders Başlamadan Uyarılar

Bu Ders bittiğinde hacker olmazsınız Öğreteceğim Tool Nikto Ve Nmaptir Ekali linuxta var Açık tarama tooludur.

Not: Bunlar açık taramak için neredeyse en temel derslerdir direk hacker olunmaz .

orestVPN

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
87
Artun' Alıntı:
Şimdi kali linuxu açıyoruz terminalde sudo su yazıp kali yazıyorum bu bizi roota geçiricektir.

Ders Başlamadan Uyarılar

Bu Ders bittiğinde hacker olmazsınız Öğreteceğim Tool Nikto Ve Nmaptir Ekali linuxta var Açık tarama tooludur.

Not: Bunlar açık taramak için neredeyse en temel derslerdir direk hacker olunmaz .

Zortboz

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
13
F-D Coin
68
Artun' Alıntı:

Ders Başlamadan Uyarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
858,464Konular
981,134Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt