En Komik dizi Replikleri En Komik Replikler Gülünç Dizi Replikleri Merhaba Sevgili melek'ler ve biraz gülümsemek isteyen siz sevgili misafirler, bu yazımızda sizlerle günümüzün en komik dizi repliklerini paylaşıyoruz ve buyrun bol bol eğlenin diyoruzenkomikdizireplikleri5c5608febf4bdalt 1549142266 1549142266 enkomikdizireplikleri5c5608fee5537enkomikdizireplikleri5c5608fee5537 enkomikdizireplikleri5c5608fee5537 Mecnun: Pasaportum yok oysa benim Leyla: Pasaportun mu değil? Mecnun: Evet Leyla: Hiç mi yok? Cevahir: Çabuk beni hastahaneye götür Koyu Bilal: Yoğun baktım ya lan daha ne ? Zekai: Beni evlatlık mı aldınız ya bu evde hiç bi istediğim olmuyor Nazan: Merak etme Zekai evlatlık almış olsak daha seçici davranırdık Cevahir: Lan ulvi sen ingilizce biliyodun dimi? Ulvi: Abi düşünüyorum da konuşamıyorum Cevahir: Peki nece düşünüp türkçe konuşuyosun? Dean : Dostum, daldın gittin ve bazı önemli sevinç sesleri çıkarıyordun Rüyanda kimi gördün? Sam : Ne? Kimseyi, hiçbişeyi Dean : Hadii, bana anlatabilirsin Angelina Jolie?? Sam : Hayır!? Dean : Brad Pitt?? House:Babanın bir böbreğe ihtiyacı var Kız:babamın böbrekleri iflas mı etmiş? House:Hayır 3 böbrekle havasından geçilmez diye düşünüyoruz da Foreman: Teşhis koymadan önce hastayla konuşmamız gerekmez mi ? House: O da mı bir hekim ? Foreman: Hayır lakin House: Herkes yalan söyler Cuddy: Bu görüşmeye ekleyeceğin bir şey var mı ? House: Wilson haklı,Foreman yanlış düşünüyor ve sizin dekolteniz de büro için fazla fazla House: Farzedelim ben Patrick'in sol beyin küresiyim Espriliyim, çekiciyim ve harika görünüyorumSen ise sağ beyin küresisinİşe afacan, yaşlı ve bozuksun House: Kafasında kurşun var Cameron: Vurulmuş mu? House: Hayır, birisi ona kurşun fırlatmış Harun: Pardon bayan Fen fak nerde acaba? Hanımefendi: Fen fakultesi mi? Harun: He Fen fak Behzat Ç : Fak ne la? Savcı: Niye dua ediyordunuz fotoğrafta? Behzat Ç: Ya napaydık, halay mı çekeydik? sıdıka maça gitmek istemektedirevde tezahürat antremanları yapar sıdıka: veysel hoca takımı buraya getir!!! safiye:elin heriflerini eve çağırma!!! sıdıka ile safiye adak için türbeye giderler safiye: kız ne dilek diledin marpuçcu baba hazretlerinden? sıdıka: park yeri safiye: niçin otomobil değil de park yeri? sıdıka: bu devirde park yeri olmadan arabayı nereye koyacağız? safiye: uğraştırmasana kız hazreti marpuçcu baba hazretleri senin park kahyan mı?