Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Komik Espiriler

En Komik Espiriler
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Komik Espiriler
Komik Espiriler

Gecen gun bir taksi cevirdim, hala donuyor!

Cin Ali mavi murekkebe duşerse ne olur? Blue Jean

İnsanları niye kafasına su dokerek uyandırırlar? Cunku suyun kaldırma kuvveti vardır

Kofteyle mofte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan

2 acı biber evlenirse ne olur? Acıların cocuğu olur

Tarkan gokdelenden duşerse ne olur? Unlu duşmesi olur

Cok iyi gobek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın!

Tem otoyoluna muz duşerse ne olur? Temmuz

Sinus 60 cosinus tutmus

Bir adam yatmış, karısı da tekne

Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutar Severler beni

Adamın biri topalmış, karısı da oynamış

Bir adam kizmıs,onu istemeye gelmisler

Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim!

Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarım mark

Kendim icin bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme guzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn

alıntı

Similar threads

En Guzel Duvar Yazılarısı Komik Duvar Yazıları Anlamlı Duvar Yazıları Manalı Duvar Yazıları Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ulkemizi etkisi altına aldı Yok abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık! Uzun lafın kısası : UL Oyunu ayakta alkışladım, oturacak yer yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
2019 Cok Komik Espiriler Komik Espiriler 2019 Senin koluna ruzgar işlemez Neden ? Saatinde YelKovan var o yuzden ! Başkalarının seni ezmesine izin verme ehliyet al, sen onları ez Yuksek okul mezunuyum Yaaa hangi Yuksek Okul ? Ali Paşa İlkokulu Hani Yuksekokuldu ? Evet Yuksekokul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Buz Gibi Soğuk Espiriler Mesajlar Buz Gibi Soğuk İlginc Espiriler Yıkanan Ton'a ne denir? Washington Adamın biri birgun kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış Annesi de: Olm hic sac ıslatılmadan şampuanlalnır mı? deyince adam: ama anne bu şampuan da kuru saclar icinyazıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Espİrİler *Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı *Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun *Türkiye'de en demokratik durum, trafik kazaları; cümbür cemaat eziliyor *Tüh! Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine *Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
çoooook gülünç abuk subuk espiriler gülmek yarılacaksınız sacma komik nickler abuk subuk espiriler çoooook komik oyunlar saçma espiriler çooook oyunlar Saçma sapan espriler Napıyosun? Telefonla konuşuyorum Aaa sizin telefon konuşuyo mu? Basamakta durmayin otomatik kapı çarpar, böler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt