imagesenkomikfacebookyazilari5ae8eff160c92
Abi sen bilgisayar okuyosun ya, hackerlık oğretiyorlar mı?
tabi tabi hatta yan sınıftaki arkeoloji ogrencilerine de tarihi eser kacakcılığı dersi veriyolar
Uzaylıları neden portlek gozlu, antenli ve cirkin ciziyoruz? Sırf bu imajı duzeltmek icin bile gelebilirler
Sokakta gordukleri her şeyin resmini ceken Japon turistlerin aslında Google Earth icin calıştıkları ortaya cıktı
Erkek Bir şeyim yok diyorsa; %100 yokturKadın diyorsa: % 60 Tepesi atıktır, % 20 Canına okuyacaktır, %19,9 Gıcıktır , %0,1 Bişeyi yoktur
Merhaba sigara bırakma hattı mı?
Evet buyrun
Vereceğim adrese 2paket sigara bırakabilirmisiniz?
Muhasebeciye sormuşlar:
Bir daha dunyaya gelirsen hangi işi yapmak istersin?
İmamlık demiş
Nedenini sormuşlar :
Mevzuat hep aynı, hic değişmiyor demiş
Babanın fakir olması senin sucun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin sucun
Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır Başarılı kadın ise boyle bir adam bulandır
Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi Mesela benim başıma gelebilirdi
Bende şeytan tuyu yok, epilasyonla aldırdım
Benzinlikte sigara icmeyiniz Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı
Bildiğim tek şaşmaz kural butun kuralların şaştığıdır!
Bu tup bebek hatalı; hep gaz kacırıyor
Abi sen bilgisayar okuyosun ya, hackerlık oğretiyorlar mı?
tabi tabi hatta yan sınıftaki arkeoloji ogrencilerine de tarihi eser kacakcılığı dersi veriyolar
Uzaylıları neden portlek gozlu, antenli ve cirkin ciziyoruz? Sırf bu imajı duzeltmek icin bile gelebilirler
Sokakta gordukleri her şeyin resmini ceken Japon turistlerin aslında Google Earth icin calıştıkları ortaya cıktı
Erkek Bir şeyim yok diyorsa; %100 yokturKadın diyorsa: % 60 Tepesi atıktır, % 20 Canına okuyacaktır, %19,9 Gıcıktır , %0,1 Bişeyi yoktur
Merhaba sigara bırakma hattı mı?
Evet buyrun
Vereceğim adrese 2paket sigara bırakabilirmisiniz?
Muhasebeciye sormuşlar:
Bir daha dunyaya gelirsen hangi işi yapmak istersin?
İmamlık demiş
Nedenini sormuşlar :
Mevzuat hep aynı, hic değişmiyor demiş
Babanın fakir olması senin sucun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin sucun
Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır Başarılı kadın ise boyle bir adam bulandır
Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi Mesela benim başıma gelebilirdi
Bende şeytan tuyu yok, epilasyonla aldırdım
Benzinlikte sigara icmeyiniz Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı
Bildiğim tek şaşmaz kural butun kuralların şaştığıdır!
Bu tup bebek hatalı; hep gaz kacırıyor