Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Komik Fıkralar

En Komik Fıkralar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Yılının En Komik Fıkraları

Adeta fıkra okumayı unuttuk derken aklımıza geldi 2019 yılının en güzel fıkralarını bu sayfada toplamaya karar verdik işte En Komik 2019 Fıkralarından bazıları

Tesbih

Bir gün Öğretmen, yol üstü bir hana inmiş Nuh Nebi''den mi kalmıs, Kalubela'dan mı? Her ne ise Her tarafı delik deşik olmuş; adeta çökmeye bir başı kalmış Öğretmen'nın yüreğine bir korkudur düşmüş fakat, ne desin? Nihayet bir söz aralarında

Yahu, bu senin tavan da ne kadar gıcırdıyor be, beşik mi kutsal! diyecek olmuş fakat, hancı baba hiç oralı olmamış; sözü şakaya boğarak

Ağzını hayra aç Hoca, bu gıcırtı beşik gıcırtısı yok; tavan tahtaları Hak'ka tesbih çekiyor! demiş

Öğretmen'nın közü küllenir mi? Gözlerini hancının gözlerine dikerek
Peki ama, demiş; ya bu tavan böyle tesbih çeke çeke aşka gelip de secdeye kapanırsa, bizim halimiz nice olacak!

Tutuklayın Beni

Komiser bey, beni tutuklayın Karıma beş el alev ettimÖldü mü? Hayır, hiçbiri isabet etmediÖyleyse niçin tutuklanmayı istiyorsun?Karım beni arıyor da

Bayan Kulağı

Adamın biri kazada kulaklarını kaybetmiş Araştırmaları sonucu iyi bir plastik cerrah bulmuş ve girmiş ameliyata
Ameliyat sonrası bandajlar açıldıktan bir vakit sonra: Aman Allah'ım Hekim! Bana bayan kulakları takmışsınız! diye bağırmaya başlamışKulak kulaktır! demiş Hekim Kadını erkeği olmaz!Yanılıyorsunuz! demiş hasta Herşeyi duyuyorum lakin hiçbir şey anlamıyorum!

*

858,512Konular
980,943Mesajlar
30,778Kullanıcılar
EzelhabaSon üye
Üst Alt