Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Komik Fıkralar

En Komik Fıkralar
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En Komik Fıkralar kısa

evin reisi
adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara
evin reisi erkektir adli kitap var mi?
diye sorar
tezgahtar cevap verir
malesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz )

Süpermen
Ayyaş Adam sabaha dürüst evine gelmişEşi başlamış doğal olarak sorular sormaya
Dün gece nerdeydin Süpermen?
Müşterileri yemeğe çıkardım patronla
Peki sonradan ne yaptınız Süpermen?
Bir bara götürdük striptiz kulübüne
Sen ne yaptın orda Süpermen ? demiş eşi
Hiç yalnızca bir bira içtim ve patronla müşterileri otele bıraktık demiş adam ve arkasından sormuş
Neden bana Superman diyorsun geldiğimden beri acaba ?
Eşi cevaplamış
Yalnızca Süpermen külotunu pantolonunun üstüne giyiyor da ondan sordum )

Badem
tur otobüsü şöförünün omzuna dokunulunca adam hafifçe başını çevirmiş, bir bakmış oysa elinde bir avuç badem, yaşlı bir bayan durmakta

teşekkür ederek almış bademleri ve yemiş

15 dakika sonradan ihtiyar kadın her yerde şöförün omuzuna dokunup bir avuç daha badem vermiş ve bu ikramı 5 defa daha yapınca zahmet ediyorsunuz efendimdemiş saygılı şöför,

hep bana yedirdiniz birazcık da kendiniz yesenizeçiğniyemiyorum evladımdemiş yaşlı bayan,

dişlerim değilniye satın alıyorsunuz o süre?evladım ben yalnızca üzerindeki çikolata kaplamasını emmesini seviyorum!)

Sivsisinek

esas ile dursun iki katli bina yaparlar birinci kati tamamladıktan daha sonra evleri olmadığı için orada kalmaya karar verirler

yaz mevsimi olduğundan yattıkları yere sivri sinekler dolar bunlar da sineklerin kendilerini sokmaması için yorganı başlarına kapatırlar

günlerden bir gün tekrar yatma zamanı gelince odaya alev böcekleri girer bunlar her zamanki gibi başları yorganın içine gömülü şekilde yatarlarken
esas bir ara başını dışarı çıkarıp ateş böceklerini görünce bitmiş aceleyle yorganın içine gömülür

dursunu dürter ve ona; ula, ula dursun! sivrisinekler ellerinde fenerle bizi ariler

ameliyat
beş cerrah konuşuyorlarmış, hangi hastaları ameliyat etmek daha kolaydır diye
birincisi demiş ki:muhasebecileri ameliyat etmek en iyisidir, çünkü içini açtığında her şey numaralandırılmıştır

ikincisi demiş ancak: değil canım , bence elektrikçileri seçim etmelisiniz, içindeki her şey renk kodu ile sınıflandırılmıştır
üçüncüsü demiş fakat:hadi canım, bence kütüphaneciler en iyisidir, içlerindeki her şey alfabetik dizin içindedir
dördüncüsü: inşaat işçilerini denemelisiniz, parça artarsa ya da iş uzar ve bir türlü bitmezse onlar seni anlayacaktır
beşincisi şöyle demiş: hepiniz yanılıyorsunuz, ameliyat edilecek en iyi hasta grubu politikacılardır çünkü, yürekleri yoktur, beyinleri yoktur, testisleri yoktur, omurgası yoktur sadece iki organı oynar; ağzı ve götü onlar da kararsız türdendir!!)

yalan
Padişahın biri,
Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!
demiş Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana;
Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü
Bunun neresi yalan? Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru Kaptı mı götürür natürel!
Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!
Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!
Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım Altı ay sonra geri döndü!
Senin ok bir ağacın üzerine düşmüştür Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir
Böylece padişah, her yalana hakiki bir bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş Fakat bir gün bir Kayserili gelmiş;
Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın Derhal geri almaya geldim Yalandır dersen ödülümü ver Yalan yok dersen borcunu öde! ) *