Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Komik Mesajlar burada

En Komik Mesajlar burada
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bilmemek ayıp değil, yeterki caktırma

İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur

Doktorum sigaradan uzak durmamı soyledi, ben de bir metrelik ağızlık yaptırdım

Elimde Japon yapıştırıcım var ama yapıştırmaya Japonum yok!

Yumurtayı sahanda mı seversin yoksa deplasmanda mı?

Yazılıdan sıfır aldım ama, onemli olan katılmaktı

Bu guzellik, bu zeka, bu akıl, hele şu anlam dolu gozlerin buyusu, Allah butun guzellikleri bir yerde toplamış Neyse kendimden cok bahsettim eee senden naber?

Yeni yil iptal edildi, cunku eskisini buldular!

Erkekler park yeri gibidir İyilerin hepsi kapılmıştır

Bizim koyde ağaclara aşı yapıldığında o gun ağaclar tatil olurdu

Aşk havuzuna aptallar duşer, ama beni ittiler

Karayollarında değil, senin kollarında oleyim

alıntı

Similar threads

Kısa Komik Mesajlar Komik Sozler Bizim koyde ağaclara aşı yapıldığında o gun ağaclar tatil olurdu Aşk havuzuna aptallar duşer, ama beni ittiler Yağ bakkalda, un cuvalda, sevgilin son durakta Doktorum sigaradan uzak durmamı soyledi, ben de bır metrelik bı ağızlık yaptırdım Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
2019 En Komik Sozler 2019 Komik Kısa Sozler Bu mesaj ozel bi frekansla gonderılmiştirzekilerde hafıza kaybı aptallarda kısa sureli korluk ibnelerdede bi anlık gulumseme yapar Yakamda kırmızı bir yaka mikrofonu olacakBeni oyle tanırsınız Bizim koyde ağaclara aşı yapıldığında o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
komik sms sozleri komik mesajlar kısa En komik sms (mesajlar) Adamin biri sacini hep ortadan ayirirmis, daha sonra liseden ayirmaya baslamis Aldigimiz veriler sonucu anteninizin cekmedigini ogrendik anteninizin daha iyi cekmesi icin Turksat2 dogrultusuna cevirmeniz rica Olunur (Uretici...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Komik Kısa Sms Sozleri İki tane kor tanıdım Biri senden başkasını gormeyen BEN,Diğeri ise sana ane olan beni goremeyen SEN Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olursun Rampalarin ustasiyim, gozlerinin hastasiyim Rampada gecme beni duzde ezerim seni Yasınız kac?Vallahi her yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
gülünç mesajlar Cebren çekicilik olmaz, estetikle olur Erkekler park yeri gibidir İyilerin hepsi kapılmıştır Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olursun Hiç bir ön yargım değil Tüm insanlardan nefret edilen şey ediyorum, böylece Dün gece seni böylece aradım ancak, soğuk vücuduma dokunmanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt