Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Komik Profil Yazıları

En Komik Profil Yazıları
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Facebook İçin En Komik Profil Yazıları

Facebookta paylaşabileceğiniz en gülünç profil yazıları:

Suç Oluşturan masası, darağacı, elektrikli sandalye, vefat döşeği Bu ev pek tekin yok bayan Yürü gidelim

Yumurtanı sahanda mı yersin? Yahut deplasmanda mı?

Kızlar mezar gibidir giren çıkmaz, erkekler bakkal gibidir giren çıkan kesin olmaz

Anasının gözü'yle Ebesinin nikahı'nı uzaklık birimi olarak kullanan bir milletten fazla şey beklenmemeli

Yatağa girdikten daha sonra su içmeye, çişe gitmeye üşenen millet olarak bir araya gelsek dünyayı ele geçirebiliriz lakin ÜŞENİYORUZ

Basketbol mu ? Futbol mu ? deseler tenis derim Çünkü voleybol daha eğlenceli, bu yüzden yüzmeyi tercih ediyorum

Serdar ortaç ’ın şarkı sözlerini anlamayı bırak, kliplerini izlerken hangi kızla sevgili onu çözemiyorum daha

Kızın fotoğrafını 495 birey beğenmiş pek insanın oyuyla bizim köyde muhtar seçiyolar

Misafir için hazırlık yapan annenin evde yarattığı gerilimden elektrik elde etsek, bütün ülkeye yeter, hatta ihraç bile ederiz *

Similar threads

Gülünç Kısa Facebook Yazıları Suç Oluşturan masası, darağacı, elektrikli sandalye, vefat döşeği Bu ev o kadar tekin değil bayan Yürü gidelim Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii fakat ıslanır Yumurtanı sahanda mı yersin? Yahut deplasmanda mı? Alfabe artık 28 harf, O derhal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
En Hoş Duvar Yazılarısı Gülünç Duvar Yazıları Manalı Duvar Yazıları Manalı Duvar Yazıları Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı Değil abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık! Uzun lafın kısası : UL Oyunu ayakta alkışladım, oturacak yer yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
En Güzel Duvar Yazılarısı Gülünç Duvar Yazıları Anlamlı Duvar Yazıları Anlamlı Duvar Yazıları Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı Değil abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık! Uzun lafın kısası : UL Oyunu ayakta alkışladım, oturacak yer yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
En Guzel Duvar Yazılarısı Komik Duvar Yazıları Anlamlı Duvar Yazıları Manalı Duvar Yazıları Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ulkemizi etkisi altına aldı Yok abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık! Uzun lafın kısası : UL Oyunu ayakta alkışladım, oturacak yer yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
En Komik Duvar Yazıları, Dunyadaki En Komik Duvar Yazıları, Duvar Yazıları Komik İşte Dunyanın en komik duvar yazılarından secmelerimagesdunyaninenkomikduvaryazilari5ad73dc66788cgif İnsanlar oldukten sonra ruhları hayvanlara gecermişsen oldukten sonra ruhunun yabancılık cekeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt