iltasyazilim
FD Üye
Sabri Sarıoğlu Geyikleri
*hac yolculuğuna uğurlanan sabri sarıoğlu nun Londra ya uçtuğu açıklandı(Şe)
*19 mayıs gençlik ve spor bayramında günün amaç önemini anlatan konuşmayı yapan sabri sarıoğlu dinleyenleri yasa boğdu(ŞE)
*Bana adam verme bana adam tutmayı öğret Sabri Sarıoğlu
*Yaşam bi futbolsa,neden ortaları her zaman Sabri Sarıoğlu açıyor lan !!
*Trt 1 resmi olarak Sabri Sarıoğlu ile dalga geçti biraz önce, Sabriüzerine yapılan şakaları yayınladı ''futbola tepki olarak doğdu'' falan
*Bazı insanlar fazla Sabri Sarıoğlu Yaptıklarına amaç veremiyorsun
*Sabri Sarıoğlu dış devletlerin Türk futbolunu tamamlama nedeniyle özel olarak yetiştirdiği bir casus olabilir !
*Megan Fox hoş fakat bir Sabri Sarıoğlu değil
*Sabri Sarıoğlu kaleyi ne değin düşünüyorsa ben de onu pek düşündüm Ama olmayınca olmuyor işte
*Ben yanlışlıkla 2019 e girmişimSabri Sarıoğlu
*Sabri Sarıoğlu gibi evlat olsa bende elenle sevilirdi
*Eboue'nin yokluğunu hissettiniz mi?sorusuna Terim; Hayır ama Sabri'nin varlığını hissettikcevabını verdi
*Sabri milletvekili olsaydı, her sözü meclisten dışarı olurdu
*Sabri birincil defa bir maçta 55 numaralı formasının hakkını verdi
*Sabri ’yi ayakkabı boyasıyla siyahımsı yapıp, Eboue ’nin yerine Afrika Kupası ’na gönderseydik
*yaşam ender kaleyi bulan Sabri Sarıoğlu'nun şutları gibisin!
*Ve maçın ardindan sabri konuştu: Ben çıkmasaydim nah kazanirdik
*Sabri'nin yaptığını dünyada kim yapsa Şike yapti derlerSabri yapinca gönül rahatliğıyla şaka diyebiliyoruzEn azından bu iyi bişey
*Top Sabri'nin sanırım, zorunluluk olmasa neden oynatsınlar oysa bu adamı ?
*FATİH TERİM BAŞARISININ SIRRINI AÇIKLADI;SABRİ SAKAT (erol köse)
*Fatih Terim'in 'Kaleyi görünce vuracaksınız!' talimatına uyan Sabri,tatil için gittiği Bodrum'da 'Bodrum Kalesi'ne sağ ayakla vurdu
*Sabri donene değin toplayabildigimiz dek puan toplamaliyiz Aman cocuklar uyarı
*Takımdan bambaşka koşu yaparken kaybolan Sabri'yi, Bayburt'lu korucular buldu Sabri'nin Bayburt yolculuğu halen gizemini koruyor
*Sabri'nin yarınki Belediye maçında oynama ihtimali üzerine Galatasaray taraftarında öfkeli bekleyiş sürüyor
*Bu ülkede siyaset Galatasaray gibi Solda kimse yok, sağda Sabri
*tüm erkekler benzer diyen kız, insaf et! elini vicdanına koy ve söyle ;sabri mi , messi mi?
*sabri'nin iyileşmesi ile ilgili habere GSaray'da Sabri sevinci!biçiminde başlık atmış
*Bu gece 2019'ye girerken herkese sıhhat diliyorum (09012019 Sabri Sarıoğlu)
*Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethinde topların başına sabriyi koysaydı belli İstanbul yerine adapazarını fethederdi
*Geyiklere bakılırsa Sabri Samsun'a çıkmış
10 tane Halil Sezai gelse de, Galatasaraylı taraftarların Sabri'ye ettiği isyanın yanından geçemez
Bugünün tarihini yazın bir kenara! Sabri'nin Samsun'a etap bastığı günü uzun yıllar kutlayabilirler
Sabri seni Kazıbilim müzesine bağışlayıp, yılda bir ziyaretine ulaşmak istiyorum
sabri gibisin sevgilim, hareketlerine manâ veremiyorum
Son Galatasaray maçında kafasına Sabri ’nin çektiği şut isabet eden taraftar, Facebook profil resmine Sabri ’yi koyarak, Sabri ’nin futbolu bırakması için protesto başlattı ve bütün Türkiye ’den kendisine destek olunmasını istedi
Fatih Terim : Sabri'yi bir tek ben anladim, o da hatalı anladimTekrar Sabri
yine sabri yasasın sabrisiz hava sahası
Sabri Sarıoğlu pişmanlıktır Sabri Sarıoğlu futbol kazasıdır! Sabri Sarıoğlu modern futbola tepkidir! Sabri Sarıoğlu yıkımdır! Yine Sabri
+Sabri 2 ise Sabri ? Denkleminde soru isaretini bulunuz
Fatih Terim “SABIR yerine “SABRİyi çekiyor!
Gerçekten Galatasaray Sabri ’ye oynadığı değil oynamadığı maclar için prim verse daha kazançlı çıkar
*
*hac yolculuğuna uğurlanan sabri sarıoğlu nun Londra ya uçtuğu açıklandı(Şe)
*19 mayıs gençlik ve spor bayramında günün amaç önemini anlatan konuşmayı yapan sabri sarıoğlu dinleyenleri yasa boğdu(ŞE)
*Bana adam verme bana adam tutmayı öğret Sabri Sarıoğlu
*Yaşam bi futbolsa,neden ortaları her zaman Sabri Sarıoğlu açıyor lan !!
*Trt 1 resmi olarak Sabri Sarıoğlu ile dalga geçti biraz önce, Sabriüzerine yapılan şakaları yayınladı ''futbola tepki olarak doğdu'' falan
*Bazı insanlar fazla Sabri Sarıoğlu Yaptıklarına amaç veremiyorsun
*Sabri Sarıoğlu dış devletlerin Türk futbolunu tamamlama nedeniyle özel olarak yetiştirdiği bir casus olabilir !
*Megan Fox hoş fakat bir Sabri Sarıoğlu değil
*Sabri Sarıoğlu kaleyi ne değin düşünüyorsa ben de onu pek düşündüm Ama olmayınca olmuyor işte
*Ben yanlışlıkla 2019 e girmişimSabri Sarıoğlu
*Sabri Sarıoğlu gibi evlat olsa bende elenle sevilirdi
*Eboue'nin yokluğunu hissettiniz mi?sorusuna Terim; Hayır ama Sabri'nin varlığını hissettikcevabını verdi
*Sabri milletvekili olsaydı, her sözü meclisten dışarı olurdu
*Sabri birincil defa bir maçta 55 numaralı formasının hakkını verdi
*Sabri ’yi ayakkabı boyasıyla siyahımsı yapıp, Eboue ’nin yerine Afrika Kupası ’na gönderseydik
*yaşam ender kaleyi bulan Sabri Sarıoğlu'nun şutları gibisin!
*Ve maçın ardindan sabri konuştu: Ben çıkmasaydim nah kazanirdik
*Sabri'nin yaptığını dünyada kim yapsa Şike yapti derlerSabri yapinca gönül rahatliğıyla şaka diyebiliyoruzEn azından bu iyi bişey
*Top Sabri'nin sanırım, zorunluluk olmasa neden oynatsınlar oysa bu adamı ?
*FATİH TERİM BAŞARISININ SIRRINI AÇIKLADI;SABRİ SAKAT (erol köse)
*Fatih Terim'in 'Kaleyi görünce vuracaksınız!' talimatına uyan Sabri,tatil için gittiği Bodrum'da 'Bodrum Kalesi'ne sağ ayakla vurdu
*Sabri donene değin toplayabildigimiz dek puan toplamaliyiz Aman cocuklar uyarı
*Takımdan bambaşka koşu yaparken kaybolan Sabri'yi, Bayburt'lu korucular buldu Sabri'nin Bayburt yolculuğu halen gizemini koruyor
*Sabri'nin yarınki Belediye maçında oynama ihtimali üzerine Galatasaray taraftarında öfkeli bekleyiş sürüyor
*Bu ülkede siyaset Galatasaray gibi Solda kimse yok, sağda Sabri
*tüm erkekler benzer diyen kız, insaf et! elini vicdanına koy ve söyle ;sabri mi , messi mi?
*sabri'nin iyileşmesi ile ilgili habere GSaray'da Sabri sevinci!biçiminde başlık atmış
*Bu gece 2019'ye girerken herkese sıhhat diliyorum (09012019 Sabri Sarıoğlu)
*Fatih Sultan Mehmet İstanbul fethinde topların başına sabriyi koysaydı belli İstanbul yerine adapazarını fethederdi
*Geyiklere bakılırsa Sabri Samsun'a çıkmış
10 tane Halil Sezai gelse de, Galatasaraylı taraftarların Sabri'ye ettiği isyanın yanından geçemez
Bugünün tarihini yazın bir kenara! Sabri'nin Samsun'a etap bastığı günü uzun yıllar kutlayabilirler
Sabri seni Kazıbilim müzesine bağışlayıp, yılda bir ziyaretine ulaşmak istiyorum
sabri gibisin sevgilim, hareketlerine manâ veremiyorum
Son Galatasaray maçında kafasına Sabri ’nin çektiği şut isabet eden taraftar, Facebook profil resmine Sabri ’yi koyarak, Sabri ’nin futbolu bırakması için protesto başlattı ve bütün Türkiye ’den kendisine destek olunmasını istedi
Fatih Terim : Sabri'yi bir tek ben anladim, o da hatalı anladimTekrar Sabri
yine sabri yasasın sabrisiz hava sahası
Sabri Sarıoğlu pişmanlıktır Sabri Sarıoğlu futbol kazasıdır! Sabri Sarıoğlu modern futbola tepkidir! Sabri Sarıoğlu yıkımdır! Yine Sabri
+Sabri 2 ise Sabri ? Denkleminde soru isaretini bulunuz
Fatih Terim “SABIR yerine “SABRİyi çekiyor!
Gerçekten Galatasaray Sabri ’ye oynadığı değil oynamadığı maclar için prim verse daha kazançlı çıkar
*