Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Komik Sozler

En Komik Sozler
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En Komik Kısa Sozler 2019

Yepyeni komik sozler eğlenceli sozler arıyorsanız sizlere en guzel Komik Sozler hazırladık komik sozler arıyorsanız sayfamızdaki komik ve eğlenceli kısa sozlerden yararlanabilirsiniz

Hani dilimizin ucuna gelipte soyleyemediklerimiz var ya; Allah o cumlelerin yolunu acık etsin!

Kızlar kendisiyle ilgilenmeyen erkeklerden hoşlanıyor diye, 3 yıldır hoşlandığım kıza merhaba bile demiyorum Umarım mesajı almıştır

Bankamatikten para cekince sayan vatandaş; para eksik cıksa ne yapacaksın cok merak ediyorum

Tvde heyecanlı bişey olduğu zaman nefesler tutuldu deniyor Kim bu nefesinı tutan beyinsiz anlamıyorum

Merenlerden duştuğumu goren ve buna rağmen duştun mu diye soran mal Yok, duşmedim Benim iniş tarzım boyle

Babaanne, sen evlenirken dedemden elektrik aldın mı? Babannem; Yok yavrum bizim zamanımızda gaz lambası vardı

Cennet annelerin ayakları altındadır! Demek ki annem Seni ayağımın altına alırım! derken hep iyiliğimi duşunuyormuş

12 yaşındaki yeğenim face durumuna hala bıraktığın yerdeyim yazmış Hemen ablamı aradım, nerede bıraktın bu cocuğu diye kızdım

Dışarı zili calınca koşa koşa cıkan! İceri zili calınca duymamazlıktan gelen oğrencileriz biz! Baba, dunyanın en iyi cocuğuna sahip olmak nasıl bir duygu Ben nerden bileyim, git babaannene sor dedi

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt