Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En korku ettigi kisiyim bundan böyle

En korku ettigi kisiyim bundan böyle
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
15 yıl once tanısmıstıkBaslarda arkadas gibiydık sonradan karsılıklı duygularımız acıga cıkmaya basladıAma sevgılıyız dıyemezdımIkımızınde hayatına bırı gırmeyecektıCok ıyı anlasıyordukBana en guvendıgım kısı oldugunu falan soyluyorduSonra senı sevıyorum gıbı klıse cumleler basladıSevgılıyız dıyemezdım fakat sevgılılerden farkımzı yoktuYaklasık 3 ay once ıcmeyı sevmememe ragmen bırz pozitif kacırmısımArkadas ortamı da eklenınce ortamda bulunan kızlardan bırıyle yakınlasmısımNUmarasıı almısım ertesı gun ıcın bulusma sozu vermısım15 yıllık o kısıyı unutmusum resmenErtesı gun durumu derlemek ıcın o kızla bulusmaya gıtmıstımDurumu acıklayıp kapatmıstım ancak o gece cevremdekı arkadaslarım 15 takvim o kısıye herseyı anlatmısTabı bılmıyorlar aramızda bıseyler oldugunu yalnızca arakadasız guleleım eglenelım dıye anlatmıslarUstune ben o kızla bulusunca benı gorduIkı sey ust uste gelınce o andan ıtıbaren konusmamaya basladıO gun hıckımseye yalvarmadıgım dek yalvardım ama nafileO gunden berı 92 gundur hıc konusmamıstımBugun whatapp aracılıgı ıle bıseyler yazdımEngelledıFacebookta zaten engellemıstıBugun engelemeden once son bır sans ıstedıgımı soylemıstım oysa hayatımda en korku ettıgım kısısın ne sansından bahsedıyorsun gıbı bı cevap yazdıNe yapacagımı bılmıyorum3 ay gectı lakin artık gecmıyorOnu uzecek bısey yapmıs olsam haklı ama hıcbırsey yapmadımSadece arkadasların abartması ve ıckılı olmamHerseyı anlatmama ragmen 3 aydır konusmuyoruzNe yapmam gerekıyorTesekkurler

858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt