iltasyazilim
FD Üye
Daha öncede bahsetmiştim arkadaşlar uzakta bir sevgilim var 3 sene oldu güveniyorum fazlasıyla lakin bi sorun var en minik davranışında altında birşey arıyorum fena olduğum zamanlar yanımda olmuyor yani oluyorda güya cok gönülsüz gibiSuçlu olsam bile yanımda olmasını istiyorum avuntu etmesini her seferinde gitmesinden korkuyorum en minik şeyde bunu tekrar tekrar söyledim ona her seferinde ama bir türlü yanımda olmuyor gibiUmursamaz tavırları fazlasıyla arttı yani tartışma ediyoruz 2 3 4 5 saat hatta 1 gün ben ulaşmasam dil dökmesem pek kalacak kendisinede bahsettim ben düzeltmesem hiç düzelteceğin değil diye ve bunada evet dediEn minik harketiyle mutlu olup en minik harketiyle kötü olabiliyorumCok fena bi durumdayım arkadaşlar ne önerirsiniz en küçük şeyde berbat bi halde oluyorum bununla birlikte 1 senedir psikiyatri desteğide alıyorum lakin bütün düzeldi derken her hâlükarda birşeyler oluyor mesela bugun dışarı cıkarken küçük bi sorun oluşmustu tavırlıydı biraz ve saatlerce sürdü bu minicik bir sorundu uzatma dedikçe daha cok uzatıyor uzaklaştırmaya çalışırmıs gibi soğutmaya çalışırmıs gibi mesajlar konuşmalar kötüyüm diyorum hala tasasız tavırlara devam ediyor vene değin fena durumda oldğumu kendisi fazlasıyla biliyor bundan böyle cok cılız hissediyorum kendimi ilişkimiz cok geniş kapsamlı aileler biliyor hatta önümüzdeki günlerde yüzük takacağız haberi var aldım yüzükleri bu değin şeye rağmen hiç söylemek istemiyorumbunu lakin sizce kendimi hazırlıklı mu tutmalıyım herşeye ? :
NOT: Arkadaşlar ilişkimizin basında nerdeyse bunların yarısı dek olmasada tasasız gibi davranan bendim fakat bununla alakası olup olmadığınıda sordum bununla bir alakası olmadığını söyledi
NOT: Arkadaşlar bilhassa içinizde bir hanımefendi varsa bilhassa neden böyle yaptığını anlatmaya çalışırsa ve belirtirse hanımefendi olduğunu cok sevinirim
NOT: Arkadaşlar ilişkimizin basında nerdeyse bunların yarısı dek olmasada tasasız gibi davranan bendim fakat bununla alakası olup olmadığınıda sordum bununla bir alakası olmadığını söyledi
NOT: Arkadaşlar bilhassa içinizde bir hanımefendi varsa bilhassa neden böyle yaptığını anlatmaya çalışırsa ve belirtirse hanımefendi olduğunu cok sevinirim