Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En moda hediye kızlık zarı!

En moda hediye kızlık zarı!
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
En moda armağan kızlık zarı! kızlık zarı resimleri bozulmamış kızlık zarı resmi bozulmuş ve bozulmamış fotoğrafı bozuk devlete ait 1548748393 1548748393 enmodahediyekizlikzari5c50066e79ac9enmodahediyekizlikzari5c50066e79ac9 http:i42tinypiccom2sah64z Sadece İstanbul'da bunun için hastaneye koşan binden pozitif bayan var bazıları ise eşine sürpriz için diktiriyor Binlerce genç kız, kızlık zarının tamiri için hekimlerin kapılarını çalıyorlar Kızlık zarı ülkemizde halen tabu olmayı sürdürürken; bu yüzden cinayetler işleniyor, genç bedenler toprağa veriliyor Latince adı 'hymen' olan kızlık zarı, Yunan mitolojisinde 'Evlilik tanrısı'nın ismidir Ülkemizde kızlık zarının bozulmamış olması, kadının bekareti yani bir erkekle cinsellik yaşamadığının sembolüdür Bu yüzden bekaret az daha tabulaştırılmıştır Fakat bekarete yüklenen yük, bazı durumlarda kadınların hayatının bile önüne geçer Isteyerek veya istemeden cinsel tecrübe yaşamış körpecik bedenler, iffet, töre uğruna canından olur Gerçekten bozulan kızlık zarı değil, ahlakımızdır Koşul sahiden vahim! 10 yıl Diyarbakır'da hizmet veren ve Dicle Üniversitesi Plastik Cerrahi Bölümü'nü kuran Doç Dr İbrahim Aşkar bu konuda yıllık gazetesine bakın neler demiş Toplumun derhal her kesiminden genç kızların kızlık zarı onarımı için kapısını çaldığını söyleyen Doç Dr Aşkar, Bu yalnızca benimle sınırlı bir şey değil Bütün kadın doğum uzmanlarına ve plastik cerrahlara gidildiği düşünülecek olursa olayın büyüklüğü çok daha iyi anlaşılırdedi Nişantaşı'ndan ve Etiler'den onarım için başvuranlar olduğu gibi İstanbul'un varoş semtlerinden de gelenler oluyordiye konuşan Doç Dr İbrahim Aşkar, çeper onarımı isteyen genç kızların belirli sayısını vermenin kuvvet olduğunu belirtti Doç Dr Aşkar, bu konuda şunları söyledi: Kızlık zarı dikimlerinin çoğunluğu rahat tutuluyor bir kere İstanbul'da plastik cerrah sayısı 100'ün üstünde Bunlardan 10 parça başına zar onarımı yapsa ve her birinin 5'er tane yaptığını düşünün giderken bayan doğumcuları da unutmamak lüzumlu Tekrar İstanbul'da en az 500 tane de kadın doğumcu var Bu doğrultuda yalnızca İstanbul'da yılda en düşük 1000 genç kızın kızlık zarı onarımı yaptırdığını söyleyebilirizAyda 10 hasta başvuruyor Genç kızların daha fazla kendilerine internet aracılığıyla ulaştığını anlatan Doç Dr İbrahim Aşkar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: Ortalama her gün net internet üzerinden bu konuda 1 kişiye minimum danışmanlık yapıyoruz Konu hakkında data alıyorlar Bu son derece ciddi bir rakam Sadece bize yok çoğu kişiye bu şekilde ulaşılabiliyor Bu bana ulaşan sayı Fakat kullanamayanlar kendi bildikleri yöntemlerle tanıdık tavsiyesiyle gidip kızlık zarı onarımı yaptırıyor Ayda ortalama 10 hasta kızlık zarı diktirmek nedeniyle bize başvuruyor Yalnızca birkaç tanesine biz işlem yapıyoruz Kendilerine yapılacak işlemleri anlatıyoruz Bu işlemlerde şehir halkı mesafesi manâlı Sonuçta tümü İstanbul'dan gelmiyor Bazıları geldiklerinde kalacak zamanları olmuyor Bu yüzden de vazgeçebiliyorlar İki müşteri dikim işlemi var Kızlık zarı dikim işlemi iki tiptir Birisi millet aralarında yaygın olarak tanıdık şekliyle derhal ilişkiye girmeden birkaç gün evvelden yapılan, diğeri zarar görmüş zar parçalarını tutturup dikerek yaptığımız operasyon İkinci işlem birkaç ay, birkaç sene dayanabiliyor Burada kasıt zarın muhtemel olduğu kadar orjinale yakın olması Hal böyle olunca en ufak zorlamayla, hareketle yırtılabiliyor Müdahaleden sonraki 7 gün hastadan hareket etmemesini istiyoruz Kent dışından gelen birey herhangi bir yakınının yanına kaldığında bunu izah edemiyor Çünkü tanıdıklarına bunu anlatması mümkün yok 'Niye kalkmıyorsun, yaran yok' ya da 'Ne ameliyatı oldun sen?' diye soruluyor Genç kız bunu izah edemediği için İstanbul dışından kolay kolay gelemiyor Kuşkusuz etik yok Ama bu hafta sonu kızlık zarını diktirmek için gelecek ayın 10'una bir hastamız randevu aldı Uzun süreli dikim istiyor Sahiden millet bu olayı bir tatil programını planlar gibi planlıyor Etik olmadığı konusunda ben de hemfikirim Yalnız şu var oysa; 'ben Ayşe'nin Fatma'nın kızlık zarını diktim' diye açıklamak da etik değil Doğal olarak hasta mahremiyetini koruyarak gelen hastaya müdahale yapıyoruz Etik olmamasının en manâlı nedeni; Türkiye'deki tabuların anormalliği Benim kişisel fikrim, elbette bir kızın ya da kadının sadakati kızlık zarının yırtılmasıyla ölçülecek bir şey değil Sadakat bununla ölçülmez Eğer insanın beyninde bir şey varsa, bunu istediği zaman istediği ortamda yapabilir Sadece kızlık zarıyla kadının sadakati ölçülemez bunun dışında sapık şeyler yapan bir sürü insan da var Bana tarafından boşboğaz, abuk subuk bir şey bu Keza gelen hastaya da bunu anlatıyorum 'Boşu gereksizce psikolojinin bozulmasının anlamı yok' diyorum, 'kafana takma' diyorum lakin genelde şartlanmış olarak geliyorlar Bu şartlarda yapıyoruz operasyonu 'Aman gel, mutlaka yapalım' diye bir teşebbüs yok Bu ahlaki yok, etik değil, insani hiç değil  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt