Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Ozel Aşk Mesajları

En Ozel Aşk Mesajları
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Ozel Aşk Mesajları
En Guzel Aşk Mesajları

Hani insan ağlamak ister, gozlerinden yaş gelmez, hani gulmek ister, yurekten gulmez! Hani birini bekler o hic gelmez, hani onu severde hic soyleyemez Tam soyleyeceği zamanda o başkasını sever ya, işte o zaman insan olmek isterde ECEL gelmez

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum

Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, herşey olurda şu kalbim birtek sensiz olamaz

Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz

Sen hic denizin dibine baktığında Yeşil ormanları gordun mu ? İmkansız deme cunku ben senin gozlerine baktığımda cenneti goruyorum

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Kimbilir hangi akşam guneşle beraber bende soneceğim, kimbilir hangi ellerden son suyumu iceceğim, belki goremeden oleceğim fakat yinede seni EBEDİYEN SEVECEĞİM

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen yere duşen her yağmur damlasını tutmaya calış;tutabildiklerin senin sevgin, tutamadıklarınsa; benim sana olan sevgimdir

Gozlerinde mutluluk, aşk, sevgiyi gordum

Kavuşmak tutkusuyla delirince bu gonlum, duvarları deler gozlerim, seni gorurum İşte o an, dağ bir karış, deniz bir adım, o an saclarını dağıtan ruzgar değil, nefesimdir gulum

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek

Bir damla şarap gibisin, ictiğimde beni sarhoş edecek Masmavi bir deniz gibisin, dokunduğunda beni titretecek Sen harika birisin, her zaman sevilecek

Sabahın 05:00`inde uyku akarken gozlerinden ve o buğulu gozlerinle hala telefonunun calıp geceyi aydınlatmasını bekliyorsan guzel iki kelimeyle, seviyorsun!

Ben seni dun sevmedim cunku dun geride kaldı, ben seni bugun de sevmeyeceğim cunku bugun de bitecek; ben seni yarın seveceğim cunku yarınlar hic bitmeyecek!

alıntı

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt