Bolluğun ve rahmetin arttığı Ramazan ayında vazgeçilmezlerin ortasında iftar sofraları gelir. Sevdiklerine lezzetli yemek yapmak isteyenler, lezzetli iftar menüleri araştırıyor. İşinizi kolaylaştıracak menüleri sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. İşte 2. gün iftar menüsü lezzetleri ve tanımları...
Ramazan ayı her sene çok süratli geçer. Başladı başlayacak derken birden 2. 5. 30. güne geliveririz. 30 günlük iftar menüsü serüvenimizin 2. günündeyiz! Bugünün iftar çorbası için aşçı tanımı domates biber çorbasını başlangıç olarak sunuyoruz. Lokum kıvamında bütün tavuk yanına şık sunumlu garnitürlü pilav ile menüyü taçlandıracağımız iftar sofrası, muhallebili kadayıf ile tatlıya bağlanacak. Nefis ramazan yemek tanımları için tüm ay boyunca yanınızdayız!
DOMETES ÇORBASI:
Sebzelerin çok sevilen aroması bu kere aşçı tarifinde! Vitamin zengini, midenizi yormayacak dumanı tüten tanımın tüm yapılış basamakları bu linkte.
FIRIN POŞETİNDE TAVUK:
Ağızda dağılan tavuk etinin fırında nar üzere kızardığı bu sunum, iftara değişik tarifler arayanlardan tam not alacak.
GARNİTÜRLÜ PİLAV:
İftar yaklaşırken basitçe hazırlayabileceğiniz garnitürlü nefis pirinç pilavı doyurucu ve çok sevilen bir tanım. Tavuk ile uyumlu lezzeti siz de bugün denemeye ne dersiniz?
MUHALLEBİLİ KADAYIF:
Ramazan akşamlarında yemek sonrası muhabbetinizi şenlendirecek hem yapması kolay hem de lezzeti hafif sütlü tatlı! Muhallebili kadayıf tüm ayrıntılarıyla görüntülü tarifte!
GÜZEL İFTARLAR...