Hem birdenbire gelen açlık krizlerinden sizi şipşak kurtaracak, hem de çat kapı gelen konuklara hazırlayabileceğiz buzdolabı böreği dünyaca ünlü kafe ve restoranların da vazgeçilmezi. Üretimi çok pratik olan buzdolabı böreği üç materyal kullanarak süratlice yapabilirsiniz. Pratik rulo buzdolabı böreği tanımı haberin detaylarında.
Acil bir telefonla konuklarınızın geleceğini öğrendiğinizde eliniz ayağınız panik yapmadan hem de tazecik dolaptan çıkarabileceğiniz enfes bir börek tanımını sizler için araştırdık. Aylarca dolapta kalsa da hiç bir şey olmadan kalabilen rulo buzdolabı böreği tanımı haberimizde. Hazırlaması pratik mi pratik olan, lezzeti öbür tüm börekleri kıskandıracak rulo buzdolabı böreği için dolabınızda yer açın, zira onu her vakit elinizin altında bulundurmak isteyeceksiniz. Peki rulo buzdolabı böreği nasıl yapılır?
RULO BUZDOLABI BÖREĞİ TANIMI:
MATERYALLER
3 adet hazır yufka
2 adet yumurta
250 gram yoğurt
YAPILIŞI
Bir tabağın içerisinde yumurta ve yoğurdu güzelce çırpın. Akabinde yufkaları üst üste koyarak tezgahın üzerinde açın.
Yoğurtlu karışımı her yufka katına başka farklı güzelce yayın.
Yufkaların hepsini katlayarak büyük bir rulo haline getirin.
Böreği buzdolabına kaldırabilirsiniz.
Pişireceğiniz vakit yufkayı buzdolabından çıkarın ve iki parmak kalınlığında kesimlere ayırın.
Zeytinyağıyla kızdırdığınız tavada börekleri kızartın.
Afiyet olsun...