Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Romantik Evlenme Teklifi Sözleri

En Romantik Evlenme Teklifi Sözleri
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
En Romantik Evlenme Teklifi Sözleri bu konu romantik evlilik teklifi sözlerine yer vermektedir Sevdiğiniz insanla hayatınızı birleştirme için atacağınız birincil adım olacak izaç teklifin de bildirmek için en romantik aşk batmış sözler arıyorsanız sizlere anlamlı ve duygusal sözlerden oluşan izaç teklifi sözlerini paylaşıyoruz 1549097670 1549097670 enromantikevlenmeteklifisozleri5c555acb7886dgifenromantikevlenmeteklifisozleri5c555acb7886dgif enromantikevlenmeteklifisozleri5c555acb7886dgif Yaşam denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken Mutluluklar değin sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gieriyor Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe Iki Taraflı bir hafızamız, geçmişimiz, anılarımız, bölüşüp çoğaltacağımız geleceğimiz de olsun istiyorum artık Senin dahil olmadığın akıp giden bir zamana da sabır edemiyorum bundan böyle Benimle evlenir misin aşkım Engelli koşan atletler gibi, koştum, atladım, aştım bütün engelleri Hemen önümde bir tane kaldı Eğer onu da geçebilirsem, mutlu bezginlik ama gönlünün şampiyonu elde etmek istiyorum Benimle evlenir misin? Ola Ki seçimdir, belki yok Olur Ya doğaçlamadır, ola ki rüya Kurnazlıktır şayet Olur Ya de hesaptır, koşulların denkliğidir, ihtiyaçtır Zorunluluktur, zorladır İstemli doyumsuzluk, idareli yaklaşımdır olur ya de kim bilir kim nasıl kurar Ben seni ruhuma, aklıma, bedenime üç olmazsa olmazla istiyorum Benimle evlenir misin? İster güneyden gelen karayel, ister kuzeyden gelen poyraz ol, dilersen beni büsbütün ıslatan sağanaklar ol,güneşinle yanıp, serinliğine bırakayım kendimi, denizinde Umut ol bana, her şey fazla hoş olacak deSımsıkı sar üşütmem seni de, çocuklarımız olacak bize benzeyecekler de Evlen benimle Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken Mutluluklar değin sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gieriyor Manâ kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe Iki Taraflı bir hafızamız, geçmişimiz, anılarımız, bölüşüp çoğaltacağımız geleceğimiz de olsun istiyorum artık Senin dahil olmadığın akıp giden bir zamana da tahammül edemiyorum artık Benimle evlenir misin aşkım Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende o kadar Sonradan vakit tükeniyor farklı yönlere gidiyoruzSanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum Ben böyle tek başına dönüşler, öbür yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık Yastığınla, sıcağınla, rüyalarınla gelir misin bana Ben diğer sularda yüzemeyen, beslenemeyen, sadece senin akvaryumunda yaşamaya zorunlu hassas bir balık olmuşum Dertlenmiyorum aksine halinden memnun, bu yaşamaya muhtaçlık cezbediyor beni Yaşlanıp ölene kadar, balık gibi yüzmeyi unutana dek kalmak istiyorum sularında Gel evet de vazgeçme sakın beni Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma karşılıklı, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime yardım, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum Gelip defalarca benimle ol istiyorum Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum Her şeyden çokta senle manâ bulan rahat bir yuva istiyorum Benimle evlenir misin sevgilim? Defalarca senle batmış, benim aşkımla çılgın, ümitlerimle, hayallerimle bezeli, ayrıca hisli ayrıca içli hem fazla enerjik dünyamı senli kılar mısın? Elimi sımsıkı tutar mısın sevdiceğim? Bir yuvamız olsun artık Bize dair, bizi anlatan, bizle doymuş Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle doymuş kokusuyla evimiz olsun İçinde sen olsun, ben olsun, sevgi olsun Saatler gibi, tıkır tıkır işlerken, ben beş olsam sen yirmibeş geçiyor ol, ben üç olsam sen çeyrek geçiyor ol, altı olsam, buçuk, iki olsam on geçe, dört olsam yirmi geçe, oniki olsam sende bütün üstümde benle oniki ol , ne bir dakika ileri ne bir dakika geri daima eşdeğer daima birlik ol istiyorum Zamanı beraber tutalım gel hadi  

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt