Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En sevgİlİye ...

En sevgİlİye ...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
EN SEVGİLİYE

Bana adını yazmak düşmüş bu beyaz kağıtlara ey sevgili!!!

Adını yazmak;

Şu yukarı çizgi; Öfkesi Ömerin, şu iniş; Sana inandım diyen sükûneti

Şu uzaklarda kalan çizgiler, noktalar;

Senin barış günü, bize artık burada kalacak ev mi kalmıştır derken yaşadığın mahzunluğun

Şu gül senin adındır ya Rasulallah

Şu ortaya çıkan yazı senin gülcemalin, alemlere rahmet olarak yaratılışının

İşte nakşediyorum , İşte yazıyorum adını,

titreyen paramparça bir yürekle

İşte yazıyorum adını,mahcupluğuyla senden utanmanın

İşte,

İşte yazıyorum adını, bu beyaz kağıtlara

Herkes öyle sanıyor,

Herkes adını bu beyaz kağıtlara yazdım diye biliyor,

Anam babam sana feda olsun ya Habiballah

Ben aslında senin adını kağıtlara değil,

harf harf, lime lime, nokta nokta,

Kalbime

KALBİME yazıyorum

Similar threads

EN SEVGİLİYE Bana adını yazmak düşmüş bu beyaz kağıtlara ey sevgili!!! Adını yazmak; Şu yukarı çizgi; Öfkesi Ömerin, şu iniş; Sana inandım diyen sükûneti Şu uzaklarda kalan çizgiler, noktalar; Senin barış günü, bize artık burada kalacak ev mi kalmıştır derken yaşadığın mahzunluğun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Sevgiliye Gunaydın Şiirleri Sevgiliye yazılacak Gunaydın şiiride olurmu demeyin elbette olur bakın sizlerle birbirinden guzel şiirlerden bir sayfa hazırladım beğeneceğinizi umduğum Gunaydın Şiirlerini bir araya getirdim ki zahmet cekmeden sevgilinize en guzle olan şiiri secip yazın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
hani gece Olunca Susar ya Sokaklar hani Elektirikler gidince Sessizlik başlar Yaşadığın yerde işte bende Seni oyLe Seviyorum kendi Dunyamın icinde Sus Pus Seviyorum Gizliyorum Sevgimi Sevenler Mutlu Olsun istiyorum hep cunki bende Seviyorum Sevenler Ağlamasın istiyorum Ama ben Hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Sevgiliye Ozur Mektubu Sevgilime Ozur Mektubu Orneği SEVGİLİME OZUR MEKTUBU Aşkımı yagmura astım dun gece yagarken yağmur akarken sular ustunden gecip giderken ben ne olumdum bilmiyorum son kavgasını yaptık sevgimizin umarım son olur Ne yaptım seni sevmekten başka soyle ne olur soyle ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Efendiler Efendisi'ne iltica Bütün çiçeklerin içinde bir çiçek (gül), bütün taşların içinde bir taş (yakut), bütün insanlar içinde bir insan (peygamber) o Şairin dediği gibi, Muhammedün beşerün lâ ke'lbeşer Bel hüve yâkâtün beyne'lhacer Mânâ: Muhammed elbette beşerdir, ama sıradan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt