Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en sevilen türküler listesi

en sevilen türküler listesi
0
150

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
2019'ün en fazla dinlenen türküleri

kubat fincanın etrafı yeşil
musa eroğlu yolun sonu
kubat gamzedeyim derman bulamadım
sarı saçlım mavi gözlüm
Yavuz bingöl Ela gözlüm ben bu elden gidersem
hüseyin turan beyaz giyme
kıraç makaram sarı bağlar
yavuz bingöl allı turnam
volkan konak hastane önünde
Selda bağcan Neredesin sen
şevval sam nehir elinden öteye
şevval sam ben seni
yavuz bingölçarşambayı sel aldı
musa eroğluhalil ibrahim
Zahidem Neşet Ertaş
musa eroğlu gitme turnam
erkan oğurzeynebim
şükrüye tutkun arda boyları
şükriye tutkungesi bağları
yavuz bingöl kara tren *

Similar threads

2019'un en cok dinlenen turkuleri kubat fincanın etrafı yeşil musa eroğlu yolun sonu kubat gamzedeyim deva bulamadım sarı saclım mavi gozlum Yavuz bingol Ela gozlum ben bu elden gidersem huseyin turan beyaz giyme kırac makaram sarı bağlar yavuz bingol allı turnam volkan konak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Türkücü İsimleri Türkücü Ad Listesi Ahmet Kaya Ahmet Şafak Ahmet Tuncer Ali Asker Arif Sağ Aşık Mahsuni Şerif Aşık Veysel Burçin Ceylan Edip Akbayram Efkan Şeşen Erkan Oğur Ezginin Günlüğü Fatih Kısaparmak Ferhat Tunç Maksat Aksu Grup Açıklama Gülay Grup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
En çok dinlenen beğenilen ve halk arasında popüler olan türküler bu listede Türkiye’nin dört bir yanından birbirinden güzel sesleriyle türkülere hayat veren sanatçıların seslerinden, anadolunun en çok dinlenen ve en güzel türkülerini sizler için bir araya getirdik, işte en fazla dinlenen ve çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ay Parçası — Buray - Ay Parçası — Buray (3:49) Zor Sevdiğimden — Sıla - Zor Sevdiğimden — Sıla (3:32) Zifiri — Nahide Babashli - Zifiri — Nahide Babashli (2:07) Zeynep Bastık — Unutursun - Zeynep Bastık — Unutursun (4:53) Zeynebim — Erkan Oğur - Zeynebim — Erkan Oğur (5:44) Zar — Tuğba Özerk -...
Cevaplar
0
Görüntüleme
574
A Harfi İle Başlayan Şarkılar A Harfindeki Şarkılar A Bu Hayat Nazan Öncel A Canim Hakan Taşıyan A Fadimem Hadi Senle Kaçalım Halk Türküsü A Gız Senin Adın Dudu Abdullah Uluçelik A Gız Senin de Adın da Dudu Halk Türküsü A Good Kiss Hadise A Güzel Dolan Da Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt