Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

en sık duyduğumuz yalanlar

en sık duyduğumuz yalanlar
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
EN SIK DUYDUĞUMUZ YALANLAR
* Hallederiz

* Yarın tamam

* Oğle tatili yapmıyoruz

* Hic acıtmayacak

* Yuzunu goren cennetlik

* Abi , abla zahmet olmuş

* Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış

* Şimdi ben de seni arayacaktım

* İsterseniz parasını verelim

* Orijinal yedek parcası

* Telefon şehirler arasına kapalı

* Burada torpil gecmez

* Girilmez levhasını gormedim

* Yemeğe kalın

* Cok uzuldum ya

* Her bedene uyar

* Davetliydik ama gitmedik

* Bu saaten sonra cağırsada gitmem

* Bu kızı kimler kimler istedi

* Bu kızı ne avukatlar muhendisler istedi de varmedik

* Herkese eşit zam yapıldı

* Hatırası var

* Herşeyin en iyisine layıksın

* Ben zaten boyle olacağını biliyordum

* Emrin olur

* Arkasından değil, burada olsun yuzune de soylerim

* Bir kereden birşey cıkmaz

* Bilsem soylemez miyim?

* Ayip ettin valla kimseye soylemem

* Kolay gelsin herkese,

* Aradım valla yoktun

Similar threads

EN SIK DUYDUĞUMUZ YALANLAR * Hallederiz * Yarın bitmiş * Öğle tatili yapmıyoruz * Hiç acıtmayacak * Yüzünü görebilen cennetlik * Abi , abla sıkıntı olmuş * Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış * Şimdi ben de seni arayacaktım * İsterseniz parasını verelim *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
en sık duyduğumuz yalanlar * Yarın hazır * Öğle tatili yapmıyoruz * Hiç acıtmayacak * Yüzünü gören cennetlik * Abi , abla sıkıntı olmuş * Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış * Şu Anda ben de seni arayacaktım * İsterseniz parasını verelim * Orijinal değiştirme parcası *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Ay ne kadar zayıflamışsın? İnan doğru soyluyorum Kucuk olduğuna bakma, işlevi buyuktur Senin icin canımı bile veririm Ben zaten anlamıştım Onemli olan ruh guzelliği canım Senden başka kimseyi sevmedim AaaaHoşgeldinBen de şimdi sana geliyordum Bir kereden birşey cıkmaz Yarın tamam Oğle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Walla girilmez levhasını gormedim memur bey Yemeğe kalsaydınız Cok uzuldum Her bedene uyar abla Davetliydik ama gitmedik Kızımızı ne doktorlar ne muhendisler istedi Herkese eşit zam yapıldı Hatırası var Sen herşeyin en iyisine layıksın Biz sadece arkadaşız O benim ağabeyim gibiydi Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
En Populer Yalanlar imagesenpopuleryalanlar5ad9098300b99png O benim ağabeyim gibiydi Yedi gobekten İstanbulluyuz Elimizde buyudu Orada durumunu toparlamış Paraya para demiyormuş Paranın ne onemi var muhim olan insanlık Abi sen kapat, ben hemen arıyorum Cocuğu gonderdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt