Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Son Yürekler Ölür - Canan Tan

En Son Yürekler Ölür - Canan Tan

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir kadın bir erkek Yüreğe düşen ilk kıvılcımlar Bulundukları cemiyetin ve basının nitelemesiyle yapılan “ Yılın Düğünü Fiilen kim varsayım edebilirdi fakat aşıkların ‘Araf ’a girdiklerini Hikâye mutlu çiftin geçirdiği kazayla başlıyor gerçekten Bayan hafızasındaki son cümle kocasına ait: “Sıkı tutun, Dere! Kocasının, Deniz ’inin, hayat savaşı verdiğini öğrenince yıkılıyor Bedeninin değil, ruhunun derin yaralarında eriyor Ve ‘acı kayıp ’ gerçekleşiyor Deniz başaramıyor Yalnızca yüreği direniyor Sanki birisi için Ya bu birisi Deniz ’in kalbini taşıyarak Deniz ’in aşkına sahip olacağına inanırsa?

“En Son Yürekler Ölür yaşamın ölümle bitmeden bitmiş başladığı bir kavşakta geçiyor Acılar eti değil ruhu deşerken ne olursa olsun ‘yürek ’ direniyor

Romanlarıyla okurun duygu dünyasında uzun soluklu davetli olmayı başarmış ender yazarlarımızdan Canan Tan mart ayında çıkacak son çalışması “En Son Yürekler Ölür de aşkın yanı sıra gündemin can herif konularından biri olan organ nakline kalemiyle dokunuyor

“Piraye ve “Yüreğim Seni Çok Sevdi gibi romanlarıyla kitap listelerinin zirvesini zorlayan Canan Tan bu defa tekrar ve yeni bir aşk romanıyla okurla buluşuyor

Çoğu eserinde “yüreği hayatın ana fikri olarak işleyen Tan, yeni kitabının araştırma ve geliştirmesürecini ‘uzun ve yorucu bir maratondu ’ cümlesiyle ifade ediyor Yazan, bu süreci şöyle anlatıyor:

“İşlediğim konu, masa başında oturup yazılacak türden değildi; araştırma, titizlik ve hassasiyet gerektiriyordu Çünkü temamız aşk olsa da, alt başlığımız organ nakli idi Tek başıma kalkamazdım bu yükün altından Takım çalışması yapmam gerekiyordu Nerelerden destek alabileceğimi araştırdım önce

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi ’nden kıymetli hekimlerle çalıştım Bütün organ nakli emekçilerini sevgilerimle selamlıyorum Ve ilk olarak okurlarım edinmek üzere, herkesi bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum

Canan Tan'ın her kitabı bambaşka hoş öbür harikaHem de kitaplarında değişik sorunları da ele alıyorHarika bir yazan Sınavlarımdan fırsat bulur bulmaz okuyacağım bir kitapKesinlikle herkese Canan Tan kitaplarını tavsiye ediyorum ve kendisini ayakta alkışlıyorum *

858,497Konular
981,966Mesajlar
29,965Kullanıcılar
zoltexx31Son üye
Üst Alt