Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Ucuz Telefonlar

En Ucuz Telefonlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu Telefonları Almanın Bütün Zamanı

Mobil dünyada yaşanan kıyasıya rekabet, fiyatların çabuk değişimine niçin oluyor İşte dünün gözde bugünün fiyatı düşen telefonları!

Nokia 5800 XM

Nokia'nın birincil dokunmatik ekranlı zeki telefonlarından biri olan 5800XM, aradan geçen uzunca süreye rağmen popülaritesinden hiçbir kayıp yaşamadı Ancak bunun yanında fiyatı yaklaşık olarak yarı yarıya aşağıda çekildi Lahza itibariyle hemen hemen taban fiyatı görebilen cihaz, sizin de ilginizi çekiyorsa, 5800'a sahip elde etmek için daha iyi bir fırsat olamazdı

GPS, WiFi, Bluetooth 21

Symbian OS 94 işletim sistemi
1320 mAh batarya ile 406 saat bekleme süresi
32 GB'a dek MicroSD belek kartı desteği

Samsung i5700 Galaxy

Samsung'un Android'li Galaxy serisinin birincil cihazlarından biri olan i5700, Android 15 Cupcake işletim sistemine sahip Samsung'un resmi olarak üstteki Android sürümlerine güncellemediği cihaz, meraklıları kadar geliştirilen özel yazılımlar ile güncellenebiliyor 800 MHz işlemci 180 MB dahili düşünce gibi hayli kuvvetli bir donanıma sahip olan telefon, lahza itibariyle kaçırılmaması gereken bir fiyatta

GPS, WiFi, Bluetooth, 36 Mbps HSDPA
Android OS 15 Cupcake işletim sistemi
1500 mAh pil ile 650 saat umma süresi
32 GB'a değin MicroSD hafıza kartı desteği

Samsung S3653 Corby WiFi

Yerinde fiyatlı ve kablosuz ağ desteğine sahip bir cep telefonu arıyorsanız dürüst yerdesiniz Samsung'un rengarenk Corby serisine dahil olan S3653 Corby WiFi, estetik olmasının yanı sıra gelişmiş mobil internet yetenekleri ile de dikkat çekiyor Ön yüklü widgetlar tamamen S3653 ile sosyal ağlara kolayca bağlanabiliyorsunuz

WiFi, EDGE, Bluetooth 21
Samsung TouchWiz arayüzü
960 mAh pil ile 730 saat umma süresi
50 MB dahili fikir 8 GB'a değin Micro SD kart desteği

Nokia E72

Nokia'nın E serisi olarak adlandırılan meslek telefonlarına dahil en başarılı cihazlardan birisi Nokia E72 Tam QWERTY klavyesi, gelişmiş Symbian işletim sistemi ile bir meslek telefonundan beklenebilecek tüm özellikleri üzerinde içeren telefon, otomatik odaklamalı 5MP kamera, gelişmiş ses performansı gibi özellikler ile eğlenceden de imtiyaz vermiyor

WiFi, 102 Mbps HSDPA, GPS
Symbian OS 93 işletim sistemi
1500 mAh pil ile 576 saat bekleme süresi
250 MB dahili akıl ve 32 GB'a kadar MicroSD kart desteği

LG GD900 Crystal

LG'nin başarılı gösteri telefonlarından biri olan Crystal, sıra dışı saydam tasarımı ile dikkat çekiyor Ayrıca dokunmatik ekrana hem de kızaklı yapıda tasarlanan nümerik klavyeye sahip olan cihaz, 15 GB'lık dahili hafızası ile dikkat çekiyor Telefonun 8 megapiksellik kamerası ise gayet tatminkar bir performans sergiliyor

HSDPA, WiFi, Bluetooth 21
480x800 piksel TFT rezistif dokunmatik ekran
1000 mAh pil ile 300 saat bekleme süresi
15GB dahili zihin ve 32GB'a dek MicroSD kart desteği

SonyEricsson C903

SonyEricsson'un fotoğaf odaklı Cybershot telefonlarının en başarılılarından biri C903 Kızaklı tasarımı ve kasadan egemen arkadaki kamera kapağı ile şık bir gösterme sergileyen telefon, 5 megapiksellik çift led flaş aydınlatmalı bir kameraya sahip Çağdaş anlamda ihtiyaç duyulabilecek bütün temel özellikleri üstünde barındıran telefon, sanki yarıya düşen fiyatı ile an itibariyle ideal bir tercih olacaktır

36 Mbps HSDPA, Bluetooth 21

1000 mAh batarya ile 400 saat bekleme süresi
105 MB dahili akıl ve Memory Stick Micro ile 8GB'a değin kart desteği

Samsung M5650 Lindy

Dairesel hatları ile şık bir dış görünüş sergileyen ve 28 inçlik geniş dokunmatik ekranı ile dilekçe kolaylığı karşılayan Lindy, sosyal ağlar ile bütünleşik yapısı ve ön yüklü widgetlar ile bütün bir internet cihazı kimliği taşıyor 3G özelliği yer alan telefonun aynı zamanda kablosuz ağlara bağlanabilmek için 80211 bg WiFi alıcısı da mevcut

72 Mbps HSDPA, WiFi, Bluetooth 21
28 inçlik dokunmatik ekran ve TouchWiz kullanıcı arayüzü
960 mAh pil ile 300 saate kadar bekleme süresi
8 GB'a kadar MicroSD bellek kartı desteği *