Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Unutulmaz ve guzel Aşk Sozleri

En Unutulmaz ve guzel Aşk Sozleri
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Unutulmaz Aşk Sozleri kısa
En guzel Unutulmaz Aşk Mesajları

Ay yıldıza mutluluk fısıldarkenGokyuzu sevincini yeryuzu ile paylaşırkenBen sana bir parca mutluluk yolluyorumicindeki umut cicekleri hic solmasın diye

Hani gozler varya sozleri anlatır, Hani sozler varya gozleri aglatır, Hani anlar varya değeri gec anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır

Başını goğsume yasladığında tek bir duşmanım vardır: O da gecip giden zaman

Seni duşunur , seni ozlerim , Sevgilerin ozlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdınŞimdi guneşin doğmasını bekle

Gokyuzu yıldızlarla doluydu, ben hep seni duşunurken Huzun yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye Aynı onlar gibi sende benden cok uzaklardaydın
goz ardın uzaklardan sessizce Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gozlerimle

Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yurek Ve o yurekte ondan da buyuk bir sen gordum

Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum Yağmur pencerene vururken ,Benim gozyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi

Bana kalsa gokyuzundeki tum yıldızlar yerine butun insanlara Senin gozlerinde ışlıdayan bir cift yıldızı gonderirdim

Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hancer kınıda durmalı , Seven olene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı

Ben sana uzaktan bakmayı ben seni uzaktan sevmeyi ben sen bilmeden seni yaşamayı sevdim bitanem

*Seni bir opsem iki kıskanır, iki opsem uc alınır, dort opsem beşin aklı kalır Benimle tum sayıları denemeye varmısın?

SESİNİ DUYSAMDA HERAN YUZUNU GORMEK GİBİ DEĞİL
OZLEDİĞİMİ BİL HERAN HİCBİR ŞEY SENİ SEVMEK GİBİ DEĞİL

Ufukta bir gemi gorsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan Ucsuz bucaksız mavilikte arardım beni Taa ki beni sende bulana kadar

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt