En Uyuz Mesajlar fazla uyuzlar En Uyuz Mesajlar Kısa Uyuz Mesajlar Uyuz mesajlar arayanlar için ve mesajlarıyla uyuz etmek isteyenler için bu yazımızda yeni kısa ve en uyuz mesajları paylaşıma açıyoruz Melek'ler 1549104600 1549104600 enuyuzmesajlarcokuyuzlar5c5575dca0befenuyuzmesajlarcokuyuzlar5c5575dca0bef enuyuzmesajlarcokuyuzlar5c5575dca0bef Su musluk sesınden acaaip tirsssssssiyorum BU guzellik,bu guluş,bu akıl,bu fikir,hele şu kasıt dolu gozlerin buyusu,Allah butun bu guzellikleri bi arada toplamış,neyse benden cok bahsettik, senden ne haber Shekspierre'in trakyali bi hemserimiz oldugunu biliyormuydunuz To be or not to be bre Kanımda çok fazla içki WAR Ah marieSenin için herşeyi yaparımDağları delerimÖlüme atarım kendimiAteşlerde yanarımCumartesi günü görüşürüz sevgilim(eğer yağmur yağmazsa) Ah marieSenin için herşeyi yaparımDağları delerimÖlüme atarım kendimiAteşlerde yanarımCumartesi günü görüşürüz sevgilim(eğer yağmur yağmazsa) Dogustan yetenekliyim Parmaklarimdan üçünü makineye kaptirmasaydim hemen on parmagimda on beceri var Ben isime çok bagliyimdir ne GREV verilirse yaparim Shekspierre’in trakyali bi hemserimiz oldugunu biliyormuydunuz To be or not to be bre Kanımda fazla fazla içki WAR Ah marieSenin için herşeyi yaparımDağları delerimÖlüme atarım kendimiAteşlerde yanarımCumartesi günü görüşürüz sevgilim(eğer yağmur yağmazsa) Dogustan yetenekliyim Parmaklarimdan üçünü makineye kaptirmasaydim acilen on parmagimda on marifet var Ben isime çok bagliyimdir ne GREV verilirse yaparim Söz : anne merak etme, akşama dönerim sabaha da iskenderim Kardesim sizin disinizin içi tamamen oyulmus dolgu gu gu kurtarmaz maz maz cekmemiz lazim lazim zim zim m m magara gibi olmus mus mus ss hiç birşeyi gururuna yediremiyodu, gururu açlıktan öldü Her isi harfi harfine uygulardi sonunda çik çak çik çak diye daktilo sesi çikartmaya basladi Geçmişimi hep arıyorum fakat her zaman meşgul Şu dj lerin konusmalarına hiçbir d j im değil Bu musluk sulari ile daha iyi kafa yapilir hey barmen bana bir ISKI Meraba burdan anneme selamlama söyleyebilirmiyim anne bak been nabeeer Ne! sizin paspas bagiran cinsten degilmi, Ne! sizin bir kediniz mi var Bankalardan başka fonda olan bir şey söyleyin Yanıt:Jane Fonda Su musluk sesınden acaaip tirsssssssiyorum Babacığım arkadaşımla güneş tutulmasını izleyebilirmiyiz? Tamam yavrum fakat artı yaklaşmayın Portakal orda kal ! Kadın bir gün mahkemeden çatal,bıçak sesleri duymuş ? Niçin çünkü adamın hakkını yiyolarmış Bakışarak aşık olunsa öküz trene aşık olurdu… Kediye pist demişleruçak kedinin üzerine inmiş Saatin çalışıyo mu? benimkine de meslek bulsana Christioan Dior lakin ben demiyorum Hoca osurursa cemaat kokudan bayılır… Kadının biri otobüse binerken şöforun şeyi kalkmış neden? Temel ile Dursun bir gün Trabzon’da kazı yapıyormuş kaz ölmüş Kadın hakkı yoktur bütün hakkılar erkektir Şu lahza hiç şaka kaldıramam lütfen vinç getirin Köstebekler ben beklemem! Bu lafın aşağıda kalacağıma üzerine çıkıp tepinirim Esas bir gün yolda gidiyormuş muz görmüş tüh düşecez demiş Cere’nin sana selamı var hangi ceren tencerenin Müzik şifa verir fizik lise bela verir Besle kargayı şişmanlasın Arkadaşına nasılsın diye sorduğunda yuvarlanıp gidiyoruz derse sakın sen tekerlekmisin deme Ben her şeyi düşünürüm demekki ben tefalim Ben bir tabanca istiyorumNasıl bişi olsun efendim?5 şahsiyet Şu dj lerin konusmalarına hiçbir d j im yok Bu musluk sulari ile daha iyi kafa yapilir hey barmen bana bir ISKI Meraba burdan anneme selam söyleyebilirmiyim anne bak been nabeeer Ne! sizin paspas bagiran cinsten degilmi, Ne! sizin bir kediniz mi var Bankalardan başka fonda olan bir şey söyleyin Yanıt:Jane Fonda