en uzun burun! guinness rekorlar kitabı en uzun burun uzun burunlu kadınlar burun resimleri dünyanın en büyük burunlu kadını 1549335602 1549335602 enuzunburun5c58fc39b9a75enuzunburun5c58fc39b9a75 http:imagehaber7comhaber36782Artvinli Mehmet Özyürek, 88 santimetre uzunluğundaki burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiği birincil günlerde gördüğü ilgiyi bulamamaktan şikayet ediyor Artvinli Mehmet Özyürek, 88 santimetre uzunluğundaki burnuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiği ilk günlerde gördüğü ilgiyi bulamamaktan şikayet ediyor Rize'de yayın yapan lokal televizyon kanalının 1997 ve 2000 yıllarında düzenlediği Uluslararası Altın Burun Şampiyonası'nda, 88 santimetre uzunluğundaki burnuyla tekrar tekrar birinci olan ve Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Mehmet Özyürek, AA muhabirine, beklediği ilgiyi göremediğinden yakındı Dünya burun şampiyonu olduktan sonradan çoğu reklâm şirketi ile televizyondan dizi teklifi geldiğini, bu tekliflerin yalnızca güya kaldığını belirten Özyürek, şöyle dedi: ''İtalyan bir telefon şirketinin kontör reklamında oynadım Bir burun damlasının tanıtım filminde de rol aldım Hülya Avşar ilk olarak olmak üzere Gülben Ergen, Deniz Akkaya, Hande Ataizi, Cem Davran, Reha Muhtar, Bay Kubidik, Hakan Aygün, Gülgün Feyman gibi isimlerin televizyon programlarına katıldım Keza, 2005 yılında Güney Kore Devlet Televizyonu KBS muhabirleri Young Jin Han ile kameraman Shin Jung Hyun yaşantımla ilgili bir belgelere dayanan planlamak üzere Artvin'e geldi Yani burnum dünya televizyonlarına belgeli oldu, oysa bugünlerde manâlı bir ilgi göremiyorum'' ''ÇOK SIKINTI ÇEKTİM, AİLE HAYATIM BOZULDU'' Çevresindeki kişilerin kendisini ünlü ve varlıklı biri sandığını ifade eden Özyürek, ''Ama maalesef geçimimi emekli maaşımla sağlıyorum'' diye konuştu Bir devlet kuruluşundan 1999 yılında emekli olduğunu, 27 takvim çalışmasına karşılık gelen emekli ikramiyesini de dolandırıcılara kaptırdığını bildiren Özyürek, şunları söyledi: ''İkramiye tutarımı, kendisini bir parti genel başkanının ekonomi danışmanı gibi tanıtan bir dolandırıcıya verdim Oğlumu, bir bankada kadrolu işe koyacağını söylemişti Parayı verdikten sonra kendisine yeniden ulaşamadım Bu süreçten sonra bunalıma girdim Fazla bezginlik çektim, aile hayatım bozuldu'' Özyürek, bir dizi filmde oynamak istediğini söyledi