iltasyazilim
FD Üye
Benim 2tane yakın arkadaşım var 2sini de fazla seviyorum,bağlıyım onlara onlardan birinin,Bugün bana aşık oldduğunu öğrendim, 3 yıldır arkadaşız çok samimiyiz herşeyimizi biliyoruz birbirimizin,benim aşklarımı onunkileri fakat bugun aşık olduğunu ögrendim ve bikaç gündür ilginç davranıyor,diğer yakın arkaşımla sürekli bi tavır halindeler,söyler misin dediğimde derhal olmaz diyor ve düşüncelere dalıyor,zamanı geldiğinde söyliyecegim diyor Öteki arkadasımdan duyduguma göre duyunca garipsiyecegim bi şart o yüzden söylemedi diyorNormalde hiçbirşey saklamayız birbirimizden 3ümüzAşık oldugunu ögrendim,lakin kuram sadececunki bugun eger o sana asıksa ne düsünürsün diye bi soru aldım yakın olan arkadasımdan,cevabı bütün vermeyince üsteledigini inatla yanıt bekledigini gördüm,ısrarının sebebini,söylemediği şeye bağladım,kusur mı yaptım,olurda söylerse sizce ne yapmam gerekiyor? benim hiçbi şekilde ona o nesil duygular besleme ihtimalim yok, çok yakınım fakat dost olarak çok iyiyiz,onu en iyi böyle sevebilirim