Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En yakın kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?

En yakın kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba ben lise4 son senem Sınıfta bir kız vardı 4 yıllık bir arkadaşlığımız vardı son 2 yılda azıcık gelişme oldu arkadaşlığımız da ve bu yıla son seneye gelince aniden daha da ilerlemeye başladı fakat ben onu arkadaştan daha yakın olarak görüyordum ve 1 martta kızla konuştum ve beni çok hoş bir şekilde karşılayıp arkadaş olarak gördüğünü söyledi lakin bağlarımız kesinle kopmadı o günden sonra her geçen gün daha da iyi bir arkadaşlığımız olmaya başladı son 2 haftadr baya cana yakın bir şekildeyiz hani artık cilve mi dersiniz bilmem ama ben trip atarım şakasına o atar ara sıra kıskanır falan kesintisiz aramızda tatlı bir çekişme vardır böyle bir şekilde ilişkimiz olmaya başladı artık ona böyle şeyler hissetmediğimi söylememe karşın , ona aleyhinde hislerim daha da güçlendi ve benden daha cana yakın olduğu kardeş gibi olduğu erkek arkadaşı var benim yanımda benle ilgilenmeyip onla daha fazla ilgilendiğinde fazla pozitif kıskandığımı (ayrım ettirmeden) ve artık yanına birilerini görür görmez ya da beni tersleyince alışılmadık bir hisse kapıldığımı hissetmeye başladım ben bu şekilde kendime hasar verdiğimi düşünüyorum ve o bu arkadaşlığın elbette bitmesini istemiyor her ne kadar bende benzer düşünsemde kendime hasar verdiğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun daha detaylar isteyen olursa aktarabilirim çok teşşekkürler şimdiden

858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt