En Yeni Aşk Mesajları Aşk Sözleri 2019 Bu konu; 2019 Aşk Sözleri Mesajları hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, sevdiğinize dünyanın en hoş sözlerini, en romantik cümlelerini bildirmek istersişniz Ona olan hislerinizi anlatacak sözcük bulmakta ara sıra zorlanabilirsiniz İşte böyle durumlarda zorlanmamanız için işte sizlere 2019 yılının en yeni en romantik sözleri ve mesajalrı bu sayfamızda 1549098801 1549098801 enyeniaskmesajlariasksozleri20195c555f361e874pngenyeniaskmesajlariasksozleri20195c555f361e874png enyeniaskmesajlariasksozleri20195c555f361e874png Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil oysa o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir Yanağına düşen kar her birine eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere dek seni seveceğim Kalbimde üç çiçek yetiştirdim sevmek, sevilmek, ummak sen bunların ikisini kopardın bana kalan ummak… Ne dil yeter seni anlatmaya, ne göz kıyar sana bakmaya, ne ellerim dayanır sana dokunmaya, ne kollarım uzanır seni sarmaya, hiç ömür yeter mi? bir sen daha bulmaya bitanesi… Yağmurun toprağa kavuşması gibi… Bir toz kalkar yüreğimden, aşkınla yıkanırım… Zannetme ama gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak… Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek dek gururludur… Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun Ne vakit çalınsa kalbimderler ama bir arkadaşa bakıpta çıkacaktık Sen Tanrıya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin Sen gözümden süzülen ağlama, tek düşüncem, hasretimsin Sen yasadigim ömür, en hoş günlerimsin Seni yildizlara benzetiyorum onlar dek güzel, cazibeli ve güzelsin, fakat aranizda tek ayrım var, onlar milyonlarca sen birtanesin Ne ırk tanidim yıldızlar gibiydiler Tümü göklerdeydi, parliyordu Ama ben seni, günesi seçtim Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim Sen benim hayatımda oldugun sürece ne sen kimseye karşı taraf, ne de kimse sana rakipti Çünkü sen benim için tekrar tekrar tektin Sen en büyük sevgiyi adalet edecek kadar mükemmel fakat herkesin hak edemeyecegi kadar özelsin Sevgilim nerdesin, Gecenin bak kaçı olmuş, Ben hala aşkımıza nöbetteyim, Gözlerim dolmuş, içim burkulmuş, Ben senden hiç gidemedim ki Hala Sendeyim Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan fakat son sözüm seni seviyorum olacak Sen seni seveni görmeyecek dek körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek değin gururludur Insanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, tümü parlıyordu, tümü gökteydi Fakat ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim