Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En Yeni Cep Telefonları

En Yeni Cep Telefonları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Profil: Sağlam yapılı, büyük ve eski alışkanlıklarından kopamayan kullanıcılar için
Çıkış: 2010'un üçüncü çeyreği

Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 199 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: Sağlam, kocaman tuşlu, basit menüler, alarm, ışık, Bluetooth
İşletim sistemi: Özel

Nokia C102

Profil: Kamerasız lakin müzik çalma yeteneğine sahip giriş seviyesi bir cep telefonu
Çıkış: 2010 Sonu
Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: Yaklaşık 42 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: Müzikçalar, 35 mm kulaklık girişi, microSD arttırılabilir akıl, Bluetooth, USB 20, GPRS, GSM

Nokia C101

Profil: Ucuza müzik dinleme imkanı sunan antre seviyesi bir cep telefonu
Çıkış: 2010 Sonu
Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: Yaklaşık 47 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: Müzikçalar, Radyo, 35 mm kulaklık girişi, genişletilebilir zihin (microSD), VGA camera, Bluetooth, USB (20 high speed), GPRS, GSM dual band

Sony Ericsson Spiro

Profil: Sağlam bir kamerası olan antre seviyesi müzik telefonu
Price: 90 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 109 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: Ayrıntılı Müzikçalar, RDS radyo, genişletilebilir düşünce (microSD), 2megapiksel kamera, Bluetooth, USB, EDGE, GSM Quadband

Sony Ericsson Cedar

Profil: 3G gücüne sahip ucuz ve çevreci bir cep telefonu
Price: from 80 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 89 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: housing made of recycled materials, energyefficient charger, HSDPA, 2 megapixel camera, MP3 player, radyo, genişletilebilir zihin (microSD), Bluetooth, USB, GSM Quadband

Nokia C3

Profil: QWERTY klavye ve WiFi özellikli giriş seviyesi bir cep
Çıkış: 2010 Ağustos
Price: 115 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 119 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: QWERTY klavye, WiFi, 2 megapiksel kamera, FM radyo, Müzikçalar, genişletilebilir akıl (microSD), EDGE, Bluetooth, USB, GSM Quadband

Samsung C3300
Profil: Idareli bir dokunmatik
Çıkış: Çıkıyor
Fiyat: 85 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 139 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: şeffaf çerçeve, dokunmatik ekran, 13 megapiksel kamera, Müzikçalar, radyo, genişletilebilir us (microSD), EDGE, Bluetooth, USB, GSM Quadband

Sony Ericsson Yendo

Profil: Dokunmatik ekrana sahip birincil Walkman modeli
Price: 110 Euro (Kontratsız fiyat); Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 119 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: dokunmatik ekran, detaylı Walkman müzikçalar, radyo, genişletilebilir akıl (microSD), değişken kapak, 2megapiksel kamera, Bluetooth, USB 20, EDGE, GSM Quadband

Toshiba TG02

Profil: TG01'in varisi olan bu telefon 41 kapasitif dokunmatik ekrana sahip, pahalı bir model
Çıkış: 2010
Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 700 Euro (Kontratsız fiyat)
Özellikler: 1GHz işlemci, kapasitif dokunmatik ekran, WiFi, HSPA, AGPS alıcı, 3 megapiksel kamera, Bluetooth, USB, GSM Quadband
İşletim sistemi: Windows Mobile 653 SPB Mobile Shell kullanıcı arayüzü

Acer Liquid e Ferrari Special Edition

Profil: Ferrari temalı, Android işletim sistemine sahip, klas ama pahalı bir cep telefonu
Çıkış: Ağustos 2010
Üreticinin açıkladığı yurtdışı fiyatı: 499 Euro (Kontratsız fiyat)

Özellikler: Ferrari görünümü, özel melodilergörsellervideolar, dokunmatik ekran, HSPA, WLAN, 5megapiksel kamera, AGPS module, a media player, genişletilebilir zihin (microSD), Bluetooth, USB, GSM Quadband *

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt