En Yeni Sozler
Sizlere yepyeni guzel sozler hazırladık arkadaşlar2019 yılına ozel yeni guzel sozler arıyorsanız karışık sevgi,Aşk ve dostluk uzerine soylenmiş bircok soz bulabileceğiniz guzel bir sayfayı goruntulemektesiniz
Kum tanesi bir ozlemse seni kumsallar kadar ozledim
Ben seni unutmak icin sevseydim adını kalbime değil, gunes cıktığı zaman kaybolacak olan buğulu cama yazardım
Al vur hanceri kana bulansın fazla vurma derine cunku orda sen varsın
Bu dunyada herşey yalan bir tek gercek senin inan,yolun sonu olum olsa vazgecmem bu sevdadan
Bana Cıkan yoLLar cıkmaz sokakLaar, Kimse duşmesin yoLumaa beni buLamaz kayboLurLar Hayat
Guzel Sanmıştım Ama Kafam GuzeLmiş Sonradan Ayıktım
Bir arkadaş eğer seni bir kere bile olsa sattıysa anlaki onun gozunde başından beri değerin yoktu
Yanımda arkadaşım var her şey yolunda onsuz olmaz bu dunya
Bazen Beklemektir Sevmek Ne Kadar Bekleyeceğini Bilemeden
Sizlere yepyeni guzel sozler hazırladık arkadaşlar2019 yılına ozel yeni guzel sozler arıyorsanız karışık sevgi,Aşk ve dostluk uzerine soylenmiş bircok soz bulabileceğiniz guzel bir sayfayı goruntulemektesiniz
Kum tanesi bir ozlemse seni kumsallar kadar ozledim
Ben seni unutmak icin sevseydim adını kalbime değil, gunes cıktığı zaman kaybolacak olan buğulu cama yazardım
Al vur hanceri kana bulansın fazla vurma derine cunku orda sen varsın
Bu dunyada herşey yalan bir tek gercek senin inan,yolun sonu olum olsa vazgecmem bu sevdadan
Bana Cıkan yoLLar cıkmaz sokakLaar, Kimse duşmesin yoLumaa beni buLamaz kayboLurLar Hayat
Guzel Sanmıştım Ama Kafam GuzeLmiş Sonradan Ayıktım
Bir arkadaş eğer seni bir kere bile olsa sattıysa anlaki onun gozunde başından beri değerin yoktu
Yanımda arkadaşım var her şey yolunda onsuz olmaz bu dunya
Bazen Beklemektir Sevmek Ne Kadar Bekleyeceğini Bilemeden