Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En Yeni Sozler

En Yeni Sozler
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En Yeni Sozler

Sizlere yepyeni guzel sozler hazırladık arkadaşlar2019 yılına ozel yeni guzel sozler arıyorsanız karışık sevgi,Aşk ve dostluk uzerine soylenmiş bircok soz bulabileceğiniz guzel bir sayfayı goruntulemektesiniz

Kum tanesi bir ozlemse seni kumsallar kadar ozledim

Ben seni unutmak icin sevseydim adını kalbime değil, gunes cıktığı zaman kaybolacak olan buğulu cama yazardım

Al vur hanceri kana bulansın fazla vurma derine cunku orda sen varsın

Bu dunyada herşey yalan bir tek gercek senin inan,yolun sonu olum olsa vazgecmem bu sevdadan

Bana Cıkan yoLLar cıkmaz sokakLaar, Kimse duşmesin yoLumaa beni buLamaz kayboLurLar Hayat

Guzel Sanmıştım Ama Kafam GuzeLmiş Sonradan Ayıktım

Bir arkadaş eğer seni bir kere bile olsa sattıysa anlaki onun gozunde başından beri değerin yoktu

Yanımda arkadaşım var her şey yolunda onsuz olmaz bu dunya

Bazen Beklemektir Sevmek Ne Kadar Bekleyeceğini Bilemeden

Similar threads

2019 Yeni guzel Sozler En Yeni Sozler 2019 Yeni Sozler 2019 Sevgiliye Sozler Konuşmak istedikce sana susuyorum, Kacmak istedikce yine sana yakalanıyorum yenildim işte! ama yinede seviyorum Oyle bir zamandayızki yiğit belli değil mert belli değil, herkes yarasına merhem arıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
En guzel aşk sozleri aşk uzerine guzel sozler imagesguzelsozlerasksozleri5ad97b3d53aed Vurgun yemiş sevdalara inat Gel vurgun olduğum Hayat denilen gizemli bir yol, Bu yolda yanımda tek sen ol, Merhaba mutluluk adası Ben huzun gemisi, guneşin ışıklarıyla demir attım kıyılarına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Cok Guzel Anlamlı Sozler Yeni Yeni Guzel Anlamlı Sozler yine sıcrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya ozlemiştim seni, bir ozlemki birikmişti gozkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gokyuzunde guneş, Sen yokken yanımda Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Yeni Aşk Sevgi Mesajları 2019 Yeni Guzel Sozler Sms 2019 Yeni Hazır Mesaj Aşk Ve Sevgi Sozleri Gul nedir ki,solup giderGun nedirki,gelip gecerAteş nedir ki, soner gider Ama sana olan sevgim sonsuzdur Ancak MEZARDAbiter Hasret kapımda nobetler tutuyor Sevgilim uzak bir $ehirde gozlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Kırık kalp mesajları imageskirikkalplericinsozlerkirikkalpsozleri5ad9bb13836e1 CoLuNSuYa OzLeMiBeNiM SaNa OlaN AşKıMıN YaNıNdA HİC KALIR Kırıyorsa sozlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığımolurum karşına cıkmamrahatsız eden sevgim ise;UZGUNUM ONA KARIŞAMAM Kalbim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,468Konular
981,193Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt