imzalık super sozler,super yeni sozler,super nickler Sozler
Né Sés Né Néfes Né De Ruzgar Bağışlar Séni DoNup Sırtını Giderken SoyLe Kim KarŞıLar Séni ??
Zulmu Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi icin GécmiŞé Kalkıp Sovemem !
Birini sewdim:werem oldu
Birini sewdim:kanser oldu
Birini sewdim:kamyon carptı
Birini sewdim:eşek tepti
Birini sewdim:eller aldı
KAFAMI BOZMA
senide sewerim haaa
YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun SenIsınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Gunaydın Gittim Ben
CizDm $iLdm qéCmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri$nLé yARnm yoqqi''hayatımsın'' cMléSndqi qizLi OzNe Sanm$tm qéNdimi!
ßiz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru coğu kez Goz mu değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes
^AşIk oLmAk DeİL BiR oMuR BoYu SeVe BiLmEkTiR MaRiFeT^
уαℓαηѕαη уαℓαηı ѕєωєяιм єℓιм∂є ∂єğιℓ
уσкℓυğυη∂α ιηтιнαяℓαяα мєуιℓℓιуιм,,¢αη cєкιşιуσя нαуαℓℓєяιм
•?•??•?• Oyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni «« !!•?•??•?•
İNSANLAR VARDIR SEVGİYE LAYIKTIRİNSANLAR VARDIR SEVGİNİN EN YUCESİNİ VERSENDE AŞAGLIKTIR
Verdiğin ciceği kuruttum ciceğin adı gulmuydu karanfilmiydi unuttum aşkımı ilan ederken şahidimiz aymıydıguneşmiydi unuttum
Sen Benim Sarhoşlugumsun Ne Ayıldım Ne De Ayılmak İstedim
k!mSeLr KaNmA$In B€N KaNdıM !$t€!
né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRcéKTén séwmék!?!
Né Sés Né Néfes Né De Ruzgar Bağışlar Séni DoNup Sırtını Giderken SoyLe Kim KarŞıLar Séni ??
Zulmu Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi icin GécmiŞé Kalkıp Sovemem !
Birini sewdim:werem oldu
Birini sewdim:kanser oldu
Birini sewdim:kamyon carptı
Birini sewdim:eşek tepti
Birini sewdim:eller aldı
KAFAMI BOZMA
senide sewerim haaa
YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun SenIsınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Gunaydın Gittim Ben
CizDm $iLdm qéCmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri$nLé yARnm yoqqi''hayatımsın'' cMléSndqi qizLi OzNe Sanm$tm qéNdimi!
ßiz Nrde Hata Yaptk?! ßi anLk sinrLe onca resmi yaktık! Yırttık attık onuru coğu kez Goz mu değdi be 'aşkım' imrenirdi herkes
^AşIk oLmAk DeİL BiR oMuR BoYu SeVe BiLmEkTiR MaRiFeT^
уαℓαηѕαη уαℓαηı ѕєωєяιм єℓιм∂є ∂єğιℓ
уσкℓυğυη∂α ιηтιнαяℓαяα мєуιℓℓιуιм,,¢αη cєкιşιуσя нαуαℓℓєяιм
•?•??•?• Oyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni «« !!•?•??•?•
İNSANLAR VARDIR SEVGİYE LAYIKTIRİNSANLAR VARDIR SEVGİNİN EN YUCESİNİ VERSENDE AŞAGLIKTIR
Verdiğin ciceği kuruttum ciceğin adı gulmuydu karanfilmiydi unuttum aşkımı ilan ederken şahidimiz aymıydıguneşmiydi unuttum
Sen Benim Sarhoşlugumsun Ne Ayıldım Ne De Ayılmak İstedim
k!mSeLr KaNmA$In B€N KaNdıM !$t€!
né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRcéKTén séwmék!?!