Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

En yeniDoğum Günü Mesajları

En yeniDoğum Günü Mesajları
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
En yeniDoğum Günü Mesajları çocuklar için doğum günü mesajları çoçuklar için doğum günü sözleri çoçuklar icin dogum gunu mesajlari cocuklar icin dogum mesajlari babamın sözleri Doğum Günlerin klasikleri aralarında mesj atmakta vardır Eğermeleklerim sizlerinde doğum günü mesajına ihtiyacınız varsa işte burası tam size görebir konu İşte sizlere çok güzel doğum günleri mesajlarıenyenidogumgunumesajlari5c556dfb48da7alt :D Big Grin :D ¦ Yokluğun yağmura yazı yazmak değin baskı, sensizlik ölüm dek acı,sen nefes kadar önemli, canım değin değerlisin, iyiki doğdun birtanem ¦ Bir sene daha bitti, fakat sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye Unutma ama herkes benzer şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım olağanüstü bir yıldıdersin Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin reel olması Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha hoş, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Ola Ki yanına değilim lakin bil ancak kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara ¦ Bugün belki de fazla kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü baştan sona sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir ama böyle kısa bir mesaj çekiyorum Her Zaman olduğun gibi sevgi doymuş ve neşelendirici kal Nice mutlu yaşlara ¦ Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şu Anda bu mutluluğuna sıkıca sarıl ve ümidini koskoca bir sene baştan başa hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta daima kazanmanı dilerim Sensiz bir hayatta kime aslında dostumdiyebilirdim bilmiyorum İyi ama dogdun Nice mulu yaslara ¦ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin lakin senin için tekrar tekrar varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremesen de bil ancak yanındayım Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzaktan olmasını dilerim İyi ancak varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere Doğumgünün kutlu olsun! ¦ Bir yıl daha bitti, fakat sakın üzülme zaman ivedi geçiyor diye Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım inanılmaz bir yıldıdersin Bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle Nice yıllara ¦ Birazcık talih, biraz sevgi ve dayanma, birer parça vakit, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir yaşam pastasıyapabiliriz sanırım Nice yaşlara! ¦ Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin Sevgi batmış kalman ve mutlu olman dileğiyle Doğumgünün kutlu olsun! ¦ Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar ivedi geçenlerdir Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha hoş, isteklerine yerinde ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim Yüzünde daima bir gülümseme olsun çünkü sana fazla yakışıyor Daha nice mutlu yıllara​  

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt