Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enam Suresi İlk Uc Ayeti

Enam Suresi İlk Uc Ayeti
0
263

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Enam Suresi İlk Uc Ayeti Meali

Enam Suresi'nin İlk Uc Ayeti

Elhamdu lillahillezi halekas semavati vel erda ve cealez zulumati ven nur summellezıne keferu bi rabbihim ya'dilun Huvellezı halekakum min tıynin summe kada ecela ve ecelum musemmen ındehu summe entum temterun Ve huvellahu fis semavati ve fil ard ya'lemu sirrakum ve cehrakum ve ya'lemu ma teksibun

Anlamı

Hamd, gokleri ve yeri yaratan, karanlıkları ve aydınlığı var eden Allah'a mahsustur Boyle iken inkar edenler başka şeyleri Rablerine denk tutuyorlar O oyle bir Rab'dır ki, sizi camurdan yaratmış, sonra (her birinize) bir ecel tayin etmiştir (Kıyametin kopması icin) belirlenmiş bir ecel de onun katındadır Siz ise hala şuphe ediyorsunuz Halbuki O, goklerde de Allah'tır, yerde de Sizin gizlinizi de bilir, acığa vurduğunuzu da Sizin daha ne kazanacağınızı da bilir

Similar threads

Enam Suresi Turkce Okunuşu Okunuşu El hamdu lillahilleziy halekassemavati vel arda ve cealezzulumati vennura,summelleziyne keferu bi rabbihim yadilunHuvelleziy halekakum min tıynin summe kada ecelen ve ecelun musemmen ındehu summe entum temterunVe huvellahu fissemavati ve fil ardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Enam Suresi Birincil Üç Ayeti Meali Enam Suresi'nin Ilk Üç Ayeti Elhamdü lillahillezî halekas semavati vel erda ve cealez zulümati ven nur sümmellezıne keferu bi rabbihim ya'dilun Hüvellezı halekaküm min tıynin sümme kada ecela ve ecelüm müsemmen ındehu sümme entüm temterun Ve hüvellahü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Enam Suresi Okunuşu Enam Suresi Okunuşu 1 Elehumdu lillahillezı halekas semavati vel erda ve cealez zulumati ven nur summellezıne keferu bi rabbihim ya'dilun 2 Huvellezı halekakum min tıynin summe kada ecela ve ecelum musemmen ındehu summe entum temterun 3 Ve huvellahu fis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Enam Suresi Fazileti Enam Suresi ve Fazileti Okunuşu: El hamdu lillahilleziy halekassemavati vel arda ve cealezzulumati vennura,summelleziyne keferu bi rabbihim yadilunHuvelleziy halekakum min tıynin summe kada ecelen ve ecelun musemmen ındehu summe entum temterunVe huvellahu fissemavati...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Enam Suresi neye iyi gelir? Duaların ve isteklerin kabul olunması için okunur. Allah'ın rızasını kazanmak için okunur. Hastalıklardan kurtulabilmek, yanlış inançlardan kurtulabilmek, rızkın artması gibi tüm ihtiyaçlar sırasında Enam suresi okunur. En âm Suresi kaç ayet? En'am Suresi, Kur'an'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt