Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ender Sarac boy boğaz ağrısı

Ender Sarac boy boğaz ağrısı
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ender sarac boğaz ağrısı tedavisi
ender sarac elma sirkesi ile boğaz ağrısı tedavisi
ender sarac boy boğaz ağrısına bitkisel cozum

Ender Sarac Boy Boğaz ağrısı Bitkisel Tedavi Formulu

Ender Sarac boğaz ağrısı icin viruslerin yada bakterilerin neden olduğu ust solunum yolu enfeksiyonları, boğazların şişip ağrımasına neden olduğunu belirtti Boğaz ağrısı genellikle soğuk algınlığı, grip ve hafif ateşle kendini gosterebilir ve bu sure 3 gun kadar surebilir

Ender Sarac boğaz ağrısı bitkisel cozum ; kırmızı biber iceriği itibarı ile şişen boğaz ağrıları icin bire birdir Yarım su bardağı ılık suyun icine 1 yemek kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 cimdik toz biber ilave edip gun icinde 2 yada 3 sefer gargara yapın

Bağışıklık sitemizin guclenmesi ve vucudunuzu viruslere karşı korumak icin ekinezya bitkisi bire birdir Gunde 3 sefer yarım tatlı kaşığı ekinezya ozu ile, 1 tatlı kaşığı murver ozunu 60 ml Su ile karıştırıp icin Bu sayede boğaz ağrılarınızın gectiğini goreceksiniz

En son olarak anjin ve streptokok dahil olmak uzere tum boğaz ağrılarında 1 bardak suyun icine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyip saat başı gargara yapın Bu sayede tum ağrılarınızdan kurtulursunuz

Similar threads

Ender Sarac faranjit icin bitkisel kur Faranjit icin adacayı Ender Sarac Ender Sarac'tan faranjit icin oneriler Okul cağındaki cocukların bademcik iltihaplanmasından dolayı uzun sure yuksek ateşten yatmakta ve okullarından geri kalmaktadır Faranjit olan kişilerde adacayı ile yapılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ender Sarac boyun fıtığı tedavisi Ender Sarac boyun fıtığına bitkisel cozum Ender Sarac boyun fıtığı bitkisel formul Ender Sarac boyun fıtığı ile ilgili olarak gunumuzde bir cok kişinin bu şikayetten muzdarip olduğunu boyun fıtığı tedavisi icin bitkisel olan bazı cozumlerle boyun fıtığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ender Sarac alerjiye bitkisel cozum Ender Sarac alerji tedavisi Bitkisel alerji tedavisi Ender Sarac Ender Sarac alerji ile ilgili olarak vucudun bazı etkenler karşısında alerjik durumlar gostermesinin mumkun olduğunu bunların yediğimiz yemekler, havadaki tozlar, elbiseler, kokular ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ender Sarac fistul icin oneriler Ender Sarac fistul icin bitkisel cay Fistul icin bitkisel tedavi yontemi Ender Sarac Ender Sarac fistul ve fistul tedavisinin bitkisel olan bazı kurlerle tedavi edilebileceğini belirtti Fistul rahatsızlığı ozellikle anus ve rektum bolgelerinde gorulmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ender Sarac Astım Tedavisi Ender sarac Astım Şifalı Bitki Onerisi Ender Sarac Nefes Darlığı Tedavisi Ender Sarac astım rahatsızlığı ile olarak akciğerlerdeki hava yollarının (bronşların) daralmasından kaynaklandığını, bunlara sebep olarak kıl, toz, yumurta, sut, aspirin ve cicek tozu astım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt