Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enerjİ İÇeceĞİ

Enerjİ İÇeceĞİ

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ENERJİ İÇECEĞİ
MALZEMELER
1 muz
Bir miktar portakal suyu
Yarım kase yoğurt
1 yumurta sarısı
Yarım bardak süt
1 adet kivi
Bir salkım üzüm
Birkaç dilim karpuz
2 Adet incir

YAPILIŞI
Bütün malzemeyi blendıra koyup iyice çırpınBir kaşık bal ekleyerek tekrar karıştırınBiraz soğutarak içinKendinizi bitkin hissettiğinizde bu içeceği içerek enerji kazanabilirsinizBu meyve suyunun protein ve vitamin değeri de çok yüksek
Afiyet olsun

Similar threads

Atom Enerji İçeceği Tarifi İçin Malzemeler *3 portakal *3 mandalina *1 elma (ekşi olduğu için 1 adet kullandım) *1 nar *1 avuç damla çikolatası *1 şişe maden suyu *Yarım litre su Atom Enerji İçeceği Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayıp blenderdan geçirin Süzgeç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Atom Enerji İçeceği Tarifi İçin Malzemeler *3 portakal *3 mandalina *1 elma (ekşi olduğu için 1 adet kullandım) *1 nar *1 avuç damla çikolatası *1 şişe maden suyu *Yarım litre su Atom Enerji İçeceği Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayıp blenderdan geçirin Süzgeç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Atom İçeceği Tarifi İçin Malzemeler *1 adet ayva *1 adet yeşil elma *1 adet armut *1 adet kivi *1 adet muz *3 adet havuç *1 adet mandalina *810 adet kırmızı üzüm tanesi *2 yemek kaşığı bal *Yarım su bardağı süt Atom İçeceği Tarifi Yapılışı Ayva, armut, elma ve havuçları yıkayın ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Enerji İçeceği Tarifi İçin Malzemeler *8 adet havuç *4 elma *4 mandalina *2 portakal *1 limon *1 tane greyfurt Enerji İçeceği Tarifi Yapılışı Bütün meyveler yıkanır ve doğranır ilk havuçlar atılır, elmalar sonra sırayla bütün Meyveler katı meyve sıkacağı da sıkılır limon kabuğu ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Taze Meyve İçeceği Tarifi İçin Malzemeler *1 adet muz *1 adet kivi *2 adet portakal *2 adet mandalina *1 adet sulu armut *4 yemek kaşığı yaban mersini (dondurulmuş kullandım) Taze Meyve İçeceği Tarifi Yapılışı Meyveleri yıkayıp muz kivi armudun kabuklarını soyup parça halinde robota...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt