Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enerjİ Sorunu

Enerjİ Sorunu
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya arkadaslar benim enerji sorunum var ne yaptıysam enerjim den cıkmıyo hiç normal seviyeye getiremedim solar da basmıyorum savaslarda patlıyo diye acaba bi yolu varmı bu işin bi teknigi varmıı?

Similar threads

arkadaslar merhaba benim sorunum su; hıs atı 1600xpro ekran kartım var svideo cıkısı var önce s video cıkıs ve aynı ucu yine svideo giris olan kabloyu denedim tv de svideo giris ve ekran kartının s video cıkısına yani neyse görüntüyü aldım av den ama parazit var yukarıdan asagıya akan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Merhaba Arkadasla Ben ayin 20 sinde bi ekran kartı almayı planliyorum ve ekran kartında pek cok sorunla karsılastım internetten arastırdım ve arastırdıgım dahilde daha cok sorunum oldugunu ogrendim arkadaslar alacagim ekran kartında 1inci sorunum İlk önce sistem özelliklerimi yazıyım İşlemci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Merhaba arkadaşlar Arkadaşlar öncelikle sunu söyleyim asus n56vz serisi w8 bir notebook kullanıyorum Sorunum şu masaüstü ve laptop dan internete bağlanınca internet aşırı yavaşlıyor ping normal kullanımda 200 bazen 2000 e kadar çıkıyor TTnet internet kullanıcısıyım kaç defa aradıysam bizden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaslar, Abit IC7G anakart ve Corsair 1GB XMS DDR400 Memory ile sistemimi yeniledim Islemcim P4 24 Anakart ile birlikte kasamida degistirdim yeni powersupply olmus oldu sistemde ayrica CPU faninida degistirdim Bunlari ben yapmadim gunde en az 5 tane sistem kuran bir arkadasim yapti benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt