Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya arkadaslar benim enerji sorunum var ne yaptıysam enerjim den cıkmıyo hiç normal seviyeye getiremedim solar da basmıyorum savaslarda patlıyo diye acaba bi yolu varmı bu işin bi teknigi varmıı?
arkadaslar merhaba
benim sorunum su; hıs atı 1600xpro ekran kartım var svideo cıkısı var önce s video cıkıs ve aynı ucu yine svideo giris olan kabloyu denedim tv de svideo giris ve ekran kartının s video cıkısına yani neyse görüntüyü aldım av den ama parazit var yukarıdan asagıya akan...
Merhaba Arkadasla Ben ayin 20 sinde bi ekran kartı almayı planliyorum ve ekran kartında pek cok sorunla karsılastım internetten arastırdım ve arastırdıgım dahilde daha cok sorunum oldugunu ogrendim arkadaslar alacagim ekran kartında 1inci sorunum
İlk önce sistem özelliklerimi yazıyım
İşlemci...
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz
Konu başlığına tıklamanız yeterlidir
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Merhaba arkadaşlar
Arkadaşlar öncelikle sunu söyleyim asus n56vz serisi w8 bir notebook kullanıyorum Sorunum şu masaüstü ve laptop dan internete bağlanınca internet aşırı yavaşlıyor ping normal kullanımda 200 bazen 2000 e kadar çıkıyor TTnet internet kullanıcısıyım kaç defa aradıysam bizden...
Arkadaslar,
Abit IC7G anakart ve Corsair 1GB XMS DDR400 Memory ile sistemimi yeniledim Islemcim P4 24 Anakart ile birlikte kasamida degistirdim yeni powersupply olmus oldu sistemde ayrica CPU faninida degistirdim Bunlari ben yapmadim gunde en az 5 tane sistem kuran bir arkadasim yapti benim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.